Tre stycken vinnare

För ett par veckor sen kunde ni tävla om tre månaders användning av en app för att lära sig språk. Och vilka blev då vinnarna? Det tänkte jag avslöja nu!

Nyslott / Savonlinna var för övrigt såhär vackert härom veckan.

Jag har läst igenom era svar och jag skulle önska att ni alla fick testa appen!! Men bara tre stycken kunde vinna – ni andra får helt enkelt testa på egen hand ändå. Bland svaren på frågan ”vilket språk skulle du vilja plugga och varför?” har jag valt ut följande tre. Och visst är det fina motiveringar??

Här är de tre vinnarna:

Johanna: Jag skulle vilja vinna åt min sambo så att han fortsätter utvecklas efter sin numera avslutade finskakurs. Han skulle läsa finska så han förstår mer vad släktingarna säger och så att han kan hjälpa mig att hålla våra barns finska vid liv. Jag skulle också kika i appen för helt ärligt blir min egen finska bara sämre och sämre och det är supersvårt att ha levande samtal med min dotter för det blir mest enkla vardagliga saker.


Tommy: Jag skulle vilja plugga spanska. Jag är 71 år, en svår ålder att lära nya språk. Efter pensionen blev jag skriv i missionsarbete i kolumbien o det tänker jag fortsätta med några år. Det skulle vara ännu roligare om jag kunde prata med patienterna. Kanske är denna app vad som kan hjälpa en åldring.


Linn: Jag och min fästman ska i höst läsa italienska på distans tillsammans för att vi planerar en flytt till Italien när han läst färdigt sin utbildning om ett år. Jag planerar att arbeta som lärare och att ha italienska i bakfickan trots att en kanske jobbar på internationell skola vore ju alldeles topp! Andplusalso; italienska är det vackrare språket! Denna app är mao kanske det bästa som kan hända oss (ish 😉)


Känns fint att kunna stötta ert språk-pluggande! Ni har alla fått mejl – lycka till!

De här pelargonerna fanns också på en liten gata i Nyslott. Söta.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

2 Kommentarer

 1. Conny
  10 juli, 2018 / 03:57

  Grattsi till vinnarna! Hoppas på uppdatering hur det går.

  • Jennifer Sandström
   Författare
   14 juli, 2018 / 17:28

   Jaa ska se till att göra det om några månader! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?