Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Tomorrow we will eat tacos.

Alltså dagar som dessa är det mer än okej att tjata med fina bilder som aldrig riktigt tycks fånga hur det verkligen känns när man står där en onsdagseftermiddag i december och inte kan titta bort från himlen.

   

Om morgonen var fin så vet jag inte vad detta var. Lite orättvist att utvecklar-teamet har platserna i kontoret med bäst solnedgångs-utsikt. Idag sprang jag över dit två gånger för att kika ut genom fönstret och suga åt mig av den glödande himlen. Tihi.

Men onsdagens absolut bästa var att min pojkvän igår viskade tomorrow we will eat tacos för att göra mig på bättre humör. Och om det lyckades! Jag älskar tacos precis som alla andra svenskar medan han är mer finsk(?) och inte är lika förtjust i det… Så jag handlade och fixade mat och var en tacksam, glad och bra flickvän! 

Så åt vi tacos och tittade på FROZEN! Var helt i extas. Omkring ett år sedan jag sett den och herregud vad glad man blir. Olaf!!!

Förresten, apropå mysigt och så vidare. Såhär ser det ut där vi bor, hur mysigt? 

 

Våran är den ljusaste i hörnet! Så glad att vi äntligen är på grannarnas nivå och inte längre har en stökig och tråkiga balkong. När julen är över kommer ljusslingorna få flytta in på balkongen och så kan det bli vår snabbt så vi får hänga där jämt!

/Somnar gott, lite friskare än igår och inser att hela det här inlägget var väldigt pepp

FÖLJ:

2 svar

  1. Jag skulle nog säga att vi är väldigt förtjusta i tacos även här, är 24 år men blev serverad tacos till lunch redan i fyran eller femman i grundskolan. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.