Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Tjejkvällen på Wakakuu.

Som jag berättade i torsdags var jag tillsammans med min moster på ett mode slash fashion-event. Fick en inbjudan på mailen för ett par veckor sedan och jag tänker alltid åh vad kul! och bara hänger på!

 

Så vi åkte ut till Hovås där den stora och eleganta butiken Wakakuu ligger. Eventet var så tjusigt och trevligt! Och kläderna vackra och vissa av dem väldigt dyra.

   

Och min moster så himla snygg! Hon passade in i miljön som handen i handsken bland alla medelålders piffiga kvinnor.

Jag insåg väl mer att vad sjutton gör jag på ett mode-event?? Dels hade jag maj månads värsta fuldag, ni vet när det bara känns så trots att man säkert ser lika “fin ut som vanligt”. Och dels så trivs jag bättre i sammanhang som inte kretsar kring kläder och utseende, om man kan beskriva det så. Men det var ju kul ändå! Och jag provade lite kläder mest på skoj…


Konsten på väggarna hade Sandengart ordnat och det var olika fotografer som fick visa upp sina bilder.

En av fotograferna var Jenny Jacobsson som vi av en slump hamnade bredvid senare på Bellora och satt och pratade med henne och hennes väninna. Det var ännu trevligare än själva mode-delen, i mitt tycke.

Kvällens DJ. Tanterna försökte charma honom och efter en stund svarade han “I wish I spoke that beautiful language”.

Vi fick alla åka ihop med en buss in till stan och besöka nyöppnade Bellora här i Göteborg.

Det var så mysigt! NYC-inspirerat tydligen. Krögaren (kallar man honom så?) var extremt passionerad och verkade verkligen älska det han gjorde och leva för det. Fint!

  

Det bjöds på aperol (något som är så mycket München för mig) och hur goda som helst surdegs-pizzor!

Vi blev också glada när vi fick slänga oss på hotellsängen äntligen efter den härliga kvällen!

 

FÖLJ:

2 svar

  1. Det var helt klart en av höjdpunkterna med hela kvällen att träffa dig och din härliga moster Jennifer!! En riktigt kalasavslutning på en bra kväll :)

    Hoppas du har en fantastisk sommar!

    1. Åh vad kul att du hittade till det här inlägget Jenny! Håller helt klart med. Tack och hoppas din sommar också är fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.