Jennifer sandström

Till er.

Hej bloggen och vänner. I kväll har jag egentligen inget särskilt att berätta. Men jag kände ändå att jag ville skriva till er. Och så tänkte jag, jag vet inte vad ni gillar att höra, eller ja, läsa om. Knappast om hur jag tillbringat helgen, med uppsats och promenader och vänner osv, det är ju inte jättekul för er kanske. Jag vet inte varför alla ni som kikar in här dagligen gör det. Sånt vet man inte som bloggare och ibland kan man undra. Ibland undrar jag vilka ni är. Under aprilmånad var ni 3000 stycken och så många känner jag inte, tror jag i alla fall inte. Vågar man fråga vilka ni är, alla ni som läser? Om ni vågar, får ni gärna berätta, det skulle vara spännande att få veta. Och om det är något särskilt jag brukar skriva om som ni gillar litegrann och kanske skulle vilja ha mer av, då får ni gärna berätta det också.

Annars så vill jag önska er en fin vecka. Njut av varandras sällskap, vårsolen och att varje dag är en chans till någonting nytt.

Och så avslutar vi med en bild på min kanske trognaste bloggläsare, min älskade pappa. Man får inte glömma att han är en mycket bidragande faktor till all den lycka jag känner och att jag befinner mig där jag gör idag. ❤

20130505-233106.jpg

FÖLJ:

13 svar

 1. Jag har precis hittat hit och känner att jag kan relatera till dig. Därför är jag gärna kvar. Gillar din blogg, feelgood känsla och kul att läsa om någon som vill något med sitt liv och har drömmar. Där är vi lika :-)

 2. Jag hittade dig bland kommentarerna hos Elaine som jag följer :) Blir snart färdig samhällsvetare och planerar och drömmer om framtiden ;) Gillar din blogg skarpt :)

  1. Nej men vad trevligt! Du kommenterar då och då och det är kul, du är varmt välkommen :) Jaså, vad spännande! Vad är drömmen för en samhällsvetare att få pyssla med? Tack för din kommentar och komplimangen, det uppskattas!

 3. Hejsan!
  Jag är en tjej på 18 år som har följt din blogg i några månader nu. Jag kan verkligen ta till mig av det du skriver! Bloggen känns äkta och ärlig. Du skriver om viktiga saker som många bloggare glömmer. Om drömmar, livet och kärleken. Själv både drömmer och skriver jag mycket. Jag har stora mål i livet men vill samtidigt leva i nuet. Det tycker jag att du skriver mycket inspirerande texter om. Kommer definitivt fortsätta att följa dig.
  Lycka till med allt!
  Kram

  1. Hej Jonna! Åh vad roligt, du verkar ha kloka värderingar du också och vad kul att höra att du också skriver. Tack så mycket för dina fina ord! Du är välkommen att följa med på resan i mitt liv. Tack för att du kommenterade och lycka till du också :) Kram!

 4. Jag är en trogen läsare! Älskar sättet du skriver på och man blir verkligen inspirerad av dina texter och alla dina äventyr :) Keep up the good work!

 5. Älskar att se hur lätt du formar orden. Du har förmåga att fånga många tankar till några få meningar som ändå säger så mycket … Puss puss

 6. Jag tittar in här då och då för jag kommer troligtvis ramla in på samma spår karriärsmässigt! Tycker det är så himla skoj att du fått jobb i Indien och glädjs å dina framgångar! Jättefin tjej är du. Kram

  1. Nej är det sant? Vad spännande. Vilket spår det nu är egentligen, vilket syftar du på? ;) Tack så mycket Karin, vad kul att du kommenterar och hoppas du följer med på den här resan. Kram!

 7. Jag är 21 och pluggar ekonomi. Jag hittade hit via peppkompaniet och har nog läst din blogg i ungefär ett år. Jag läser för att inspireras, du vågar så mycket och verkar ta vara på allt som livet har att erbjuda. Jag tycker att du har kloka tankar om det mesta:) Jag gillar speciellt när du skriver om drömmar och om framtiden, men nästan alla inlägg är bra. Har kommenterat någon enstaka gång tidigare. Jag går särskilt in här när jag känner mig vilsen i livet. Tack för en jättebra blogg:) Kram!

  1. Hej Erika! Vad kul att få höra, tack så mycket, jag blir jätteglad :) Roligt att du hittade hit via pepp också! Kram på dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.