Jennifer sandström

Till dig som vill starta eget eller få fler bloggläsare

Hej vänner. Hoppas du haft en bra lördagsmorgon. Jag lyssnar på Nya Zeelands topp 50 på Spotify och tänker att det nästan är som att vara där (sanningen är att det i princip är samma låtar som alla andra länder har på sina topp 50, möjligen lite mer rap a la Travis Scott).

Men vad jag nu ville tipsa er om var en podd som jag gästat! Det är Lina, den andra svensken här i Helsingfors (okej, det finns några fler), som har podden Lineriet. Hon har haft en paus över sommaren men är nu tillbaka och jag har fått äran att vara med. Jag vet inte riktigt hur det gick till då beskrivningen av podden är intervjuer med framgångsrika finlandssvenskar, men jag känner mig anyway väldigt ärad.

Och detta är till dig som vill våga starta eget – eller som undrar hur du ska få fler bloggläsare. Det är nämligen en del som vi pratar om i podden. Vi går också in på hur det är att bo i Finland istället för Sverige (det är alltid lite av en terapisession att bli intervjuad, någon ställer frågor och man tvingas fundera igenom hur man egentligen känner) och hur jag ser på privat vs. personligt (finns det något jag absolut inte skulle dela med mig av här till exempel?).

Du kan lyssna här, eller söka på Lineriet i din app för poddar.

FÖLJ:

8 svar

  1. Grattis! Så stort att bli tillfrågad ju. Ta åt dig det <3
    Håller verkligen med om att det är en terapisession att podcasta. Känner så VARJE vecka med Give a Fuck-podden haha.

    1. TACK Stina, så fint sagt! Och kul att du upplever samma sak med poddandet, det är nog en hälsosam grej att göra ;) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.