Jennifer sandström

These days.

Hej på er. Här sitter jag på Åbos universitet. Känns lite märkligt att hänga på en skola när man inte själv går där? Bättre än att hänga hemma i alla fall. IMG_1761.JPG
Är lite uttråkad och rätt trött. Mest pga boken jag måste läsa den här veckan, one flew over the cuckoo's nest. Det är tydligen en klassiker. Jag är inne på sida 87 av 178 och undrar mest vart det ska sluta – vilket är positivt pga lite spännande – men samtidigt är den så frustrerande för jag förstår knappt vad som händer (vadå dimma över hela stället? Vadå svävar?). Dessutom måste jag analyser själva berättaren i boken osv. Nyttigt för min engelska är det i alla fall då språket är hyfsat svårt, i min mening. Anser mig själv flytande på engelska men ändå är det så många ord man inte kan och misstag man gör. Och sen så, att “vara tvungen” att läsa är ju inte helt fy skam!

I morse hade jag möte med min boss över Skype. Det är mycket jobb denna veckan och det är kul. Hade även en jobbintervju över telefon vid lunch, apropå gårdagens desperata inlägg om att söka jobb liksom. Men det var inte egentligen inget relevant jobb. Håller tummarna för två ansökningar jag skickade in idag istället.

Kan förresten inte förstå att det är en vecka tills julafton. Som jag ska fira med min pojkvän! Och hans familj! Ihi. Ser ni framemot julen och ledigheten? Jag hade hoppats jag skulle hunnit göra undan mer plugg i förväg, men blir att plugga och jobba lite då och så under julen/nyår. Kanske är lika bra så så att man inte dör av tristess?

FÖLJ:

4 svar

    1. Yes det stämmer Jessika – hade tänkt se filmen för att fatta boken lite bättre, men måste förstås fortfarande läsa. Bööööh. Hehe

  1. Åh vad mysigt med Finlandsjul. Ser fram mot julen jag med trots att jag bara har en minifamilj att fira med, men alltid trevligt att träffas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.