Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

The Law of Opposite.

Det slår aldrig fel. Om jag peppar för en bra dag, inträffar motsatsen. Om jag gråter över att mitt liv är tråkigt, händer plötsligt massor av roliga grejer. Om jag har ångest över att jag inte tränat ordentligt, springer jag plötsligt första milen någonsin. Om jag tror att jag aldrig kommer få ett jobb, blir jag plötsligt anställd på typ dröm-företaget. Om jag känner att bloggen egentligen är helt värdelös och menlös, hör plötsligt världens finaste läsare av sig med komplimanger. Och så likadant med alla bra saker jag känner, som sekunden senare förvandlats till något inte så bra.

Så låt mig introducera The Law of Opposite. Det är precis som Law of Attraction – fast tvärtom. Och jag vette sjutton hur det funkar. Men jag skulle säkert kunna skriva en bok om hur universum tar emot signaler men det blir liksom spegelvänt pga kvantfysik så motsatsen från det vi tänker, inträffar. Haha….

Tröttsamt är det i alla fall. Och förmodligen bara märkliga sammanträffanden alltihop. Måste ju vara så. Eller?

Någon som känner igen sig?

FÖLJ:

4 svar

  1. EXAKT kopia över mina tankar. Har också reflekterat över detta i många år och har länge lärt mig att dra öronen åt mig när saker går lite för bra, känns lite för bra.
    Är det för bra för att vara sant, så är det precis så…
    Med detta sagt, så önskar jag dig motgångar, tråkiga jobb och få vänner. ;) Puss!

  2. Tror livet vill gjuta i lite hopp i oss ibland eller få oss att inse att ingenting varar för evigt. Allt blir nog så bra det kan bli till slut (hoppas jag)!

    1. Jaa, jag hoppas det. Är bra när negativt blir positivt men inte tvärtom, men det är väl också nödvändigt ;) kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.