Jennifer sandström

Search
Close this search box.

The annoying couple.

Det är kanske inte konstigt att en klarar att jogga massor med kilometrar när en faktiskt lever ett väldigt hälsosamt liv. Vi pratade lite om det igår jag och min Mumin, när vi gav oss ut på en kvällsjogg halv åtta. En lördagskväll liksom. Träning varvat med bra och ibland mindre “bra” men god mat. Ingen alkohol (drack ett par glas vin i Sverige senast). Tidiga kvällar. Osv. En livsstil som fungerar väldigt bra just nu, men det är ju inte alltid så och kommer kanske inte alltid vara så.

Och, vet ni vad? Vi sprang 5.5 kilometer igår! Det var jag mäkta stolt över. Tanken var att jag skulle köra en kortare runda, så långt jag orkade, men jag hängde på och orkade hela vägen. Var knappt trött. 37 minuter tog det och skönt var det.

Idag har min dag sett ut såhär:

IMG_1028.JPG

Gjort klart min engelskauppgift och fick ett “lite småquirks, men… lätt din bästa engelska någonsin hittills iallafall” från min engelskaexpert till bror! Det var han som skrattade när jag som barn gjorde min engelskaläxa och hade högläsning… Stackars lilla jag! Min engelska har förbättrats en del under senaste halvåret då jag pratat enbart engelska med T och läst lite böcker med svårare engelska. MEN jag gör fortfarande så många onödiga grammatiska slarvfel när jag skriver.

Har också skickat in en jobbansökan idag. Tänkte skriva ännu en till innan jag ger mig ut i hösten innan den hinner försvinna. Sugen på att baka en kladdkaka ikväll, så tänkte powerwalka och kila förbi Citymarket. Sen till gymmet.

IMG_0973.JPG

Tog den här bilden för någon vecka sen, nu är trottoarerna så fulla med vackra löv att man knappt ser marken. Det är fint! Men träden blir allt gråare.

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.