Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Tapas och kanelbullar i Stockholm.

Det blev ju inget bloggande “live” i helgen, var liksom upptagen med att umgås med mina pinglor. Så därför kommer allting lite i efterhand nu. Jag tycker det är lite lame att läsa om saker i efterhand?? Men jag tycker samtidigt det är fint att ha kvar dessa minnen i bloggen. Och att reflektera över härliga stunder tror jag vi alla mår bra av. Så därför, lite mer om helgen!

Under fredagskvällen var Roligaste Gänget samlat på kollot på Kungsholmen. Det kom att heta så då vi gjort Hjalmars 160 cm säng till en dubbelt så stor säng som täckte hela hennes rum. 6 flickor på rad som små, söta packade sillar! Vi drack bubbel och började recapa det senaste året. Även finaste Sanna var med, som jag inte sett sen sommaren 2013 då vi gick ut!

roligaste gängetbubbel

Vi var faktiskt tvungna att köra som en cirkel på ett möte för ett gäng missbrukare – var och en fick i tur och ordning berätta var de befann sig i livet just nu och vad de hunnit med sen sist. Lägenhetsköp, husköp, dejter, nya jobb, plugg, mest roligt men också lite tyngre saker. Precis så som livet är ni vet.

Var i alla fall supermysigt. Middag käkade vi på Caliente som ligger vid S:t Eriksplan, grym tapas och sangria!

Caliente Tapas S:t Eriksplanbästa vänner

Så fina och glada mina tjejer!

Frukosten lördagmorgon, ägg och yoghurt med müsli:

frukost

Vi strosade genom stan…

Roligaste Gänget vid Stureplan

…och slog oss ner på café Saturnus i närheten av Stureplan, och när jag såg kanelbullarna förstår jag varför man vill gå dit!! Gigantiska och otroligt goda. Fanns såklart lika stor varianter av lussebullarna just nu. Hjalmar tjötade om att det var Madeleines favoritcafé, jag antog att hon menade prinsessan… Men hon hängde inte där just då.

Saturnus Stockholm Cafecafé saturnuscafé & bageri eriksbergsgatan

På tal om kändisar spottade (hehe svengelskan <3) jag David Hellenius komma springandes när jag gick från färjan. Jag stirrade kanske lite för länge på honom när vi möttes för han tittade lite märkligt på mig, jag tänkte ju bara men honom känner jag igen! Måste ha varit han, men jag tvekar alltid när jag ser kändisar. Vi såg tydligen någon donna med hälften svart och hälften blont hår som varit med i Let's Dance. Och just det, tydligen hängde Elaine på samma restaurang och bar som oss under lördagskvällen, men i tvärtom ordning, lite kul och snopet att vi inte sprang in i varandra!

FÖLJ:

2 svar

 1. Vilken drömrubrik, tapas OCH kanelbullar? I samma mening. Amen ;-)

  Ni är sa fina o glada allihopa, det riktigt stralar om er!

  Spännande med kändisspotting:en! Har du nagra mer pa din lista? Alltsa inte fran helgen, utan generellt. Här kommer nagra av mina (o tilläggas bör att jag inte flyger särskilt ofta, kanske nagon gang i kvartalet):
  *Flugit med kungen o Carl-Filip (de satt i sätet bakom)
  *Träffat Timbaktu pa flygplatsen i München
  *Delat flygsäte med Robyn fran Berlin
  *Träffat Bono (egentligen hela U2) pa en restaurang i Gbg
  Känn pa den listan du ;-)

  SV: Lösenordsskyddade inlägg är ofta inte sa spännande som de later. Ofta massa personligt svammel/goja i känslo-labilt tillstand, eller da jag visar personer som inte vill vara google-bara för alla.

  1. MEN GUD ANNA! Vilken imponerande lista, haha. Vi såg någon bild av någon prins (jag är så dålig på sånt så minns inte) som fångats på bild under en flygresa – alla tidningar och medier var som galna och villiga att köpa snubbens bild!

   Tjuvlyssnade du på kungens och prinsens samtal?? Vad sa de???
   Snackade du med Timbuktu eller?
   Och coolt med Robyn, pratade ni något? Hehe

   Jag har nog inte alls några sådana stora som du. Eller ah… Gick fram till Winnerbäck på en bar i Luleå och gav en komplimang och fick en kram! Sen så var vi på Justin Timberlake konserten i Göteborg 2008 och utanför glider Timberland förbi i en bil – det blir rött vid trafikljusen och jag och min kompis går fram när han öppnar rutan och rör i hans hand, haha alltså SÅ fånigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.