Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Sydney baby!

Håhåjajaaa! Äntligen framme i Sydney och av de första vibbarna måste jag säga att det känns som en underbar stad. Det bara av att ha gått från centralstation till hostlet fem minuter bort, haha! Nattbussen hit var dock inte det roligaste jag gjort i mitt liv sov 10-11, 12.30-3.30 och 4-7.30. Vilket totalt är 7 timmars sömn, men jag skulle inte påstå att sömnen sittandes på en buss, lyssnandes på musik, är särskilt kvalitativ.

Anledningen till att jag vaknade 3.30 var för att vi gjorde ett stopp vid en mack. Ut och passa på och sträcka på benen. Gå på toa, och ta ett kort på spöket i spegeln (hittade en fin tröja på Sportsgirl som jag inhandlade i byron bay, på rea!! ni ser den på bilden, fin va?) Och trött och yrvaken och lite hungrig vandrar jag runt i butiken och undrar vad jag ska köpa. Kommer ut därifrån med en vitamindryck och en Twix?! Jösses amalia. När jag satt där på bussen tänkte jag “det här är garanterat något jag aldrig kommer göra igen, äta en twix klockan fyra på morgonen på en buss mellan Byron och Sydney!

20121208-093130.jpg
Hej spöket klockan 03.50!!

Nu sitter jag på ett cafe och äter världens största tallrik med müsli och yoghurt samt dricker en long black. Har tagit på mina free run trainers och ska ge mig ut på en upptäcksfärd i stan! :)

20121208-094037.jpg

Laters!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.