Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

svar på kommentar

Fick en kommentar från gulliga Elin med lite frågor. Hon undrade vart man kunde läsa min gamla blogg och bloggen från i våras och tiden i Kanada hittar ni här, bloggen innan det (minus några månader på Spotlife, som de tydligen raderat) finns att läsa här. Men det specifika inlägget om “därför älskar jag jobbet i hemtjänsten” som min mamma även skickade som en insändare till tidningen, som du undrade över, finns att läsa här. 

Elin undrade även över en bok jag tipsade om som handlade om hur man blir en bra ledare, ‘On Becoming a Leader', bästa kursboken jag någonsin haft! Kan det ha varit den du menade Elin? Jag skrev om den boken här.

Inspirerande och bra bok om att vara en bra ledare! Och ja, boken är lite kladdig på grund av semesterläsning och således all solkräm…
Favoritdel ur boken, i samma stund som jag läste det låg jag på en sandstrand på Kuba!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.