Jennifer sandström

Springtur på stranden.

Gårdagens finaste var när vi kom till vårt pensionat efter jobbdagen och drog på oss träningskläderna och löparskorna och stack iväg ner till stranden för en runda.

Att springa på sand i solsken är både skittungt och superidylliskt. Det var så härligt alltså! Trodde för en sekund att vi befann oss i något semesterland nere på kontinenten. Vi avslutade passet med lite pushups.

Så glad att Jasmin älskar att träna och att vi peppade varandra att gå ut och springa. Hon har dessutom massor av bra träningstips att jag nu känner att jag måste flytta till Drumsö (där hälften av mina kollegor bor) så att vi kan träna ihop!

Svettigt och härligt efter springturen!

Och det är nog apropå det bara en tidsfråga tills jag och Mumin börjar spana på vår egna lägenhet…

FÖLJ:

6 svar

 1. Duktig du är. Väntar på uppdatering om löpningen i SF, backarna är härliga! Not. :) hehe! Jag testade idag Nashvilles “strandpromenad” som hår längs med floden. Varmt och svettigt men så skönt efteråt.

  1. Alltså måste ju köra backintervaller – utmaningen accepterad ;) Duktig du också!!! Har du uppdaterat bloggen något ännu???

   1. Nej bloggen hade jag glömt av.
    Påtal om backintervaller så ska jag ge mig in till trapporna till Capitol building ikväll (tror jag) och springa upp och ner där ;) Wish me luck!

    1. Ooohh! Hur gick det? ;) Och alltså nu fattar jag, shit vad backigt överallt här – farligt att kolla på kartan “ah men det är bara 3 km”, jo fast i uppförsbacke… Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.