Jennifer sandström

Sommaren räcker inte.

Det är någon vecka sen nu som sommaren tillsist kom till oss. Jag tänkte genast att oh my god måste inhandla sommarkläder! Sen slogs jag av förnuftet och tänkte kanske inte. Så himla deppigt, att tänka att sommaren har så få varma dagar att det inte är värt att köpa sommarkläder?? Och det är också varför jag är lite skeptisk till värmen som kommer så plötsligt och så temporärt, blir så himla jobbigt att klä sig. 

         

Det är fortfarande sommar, men man måste inte vara barbent och en tröja behövs. Just nu är jag detta tacksam med tanke på de blåmärken som klär mina ben från helgens femkamp…. Men förutom det så hade jag önskat att klänningar och shorts varit mer välkomna. 

Trots alla dessa vackra kvällar, som bilderna ovan visar, så är längtan så himla stor. Den svenska sommaren har inte förtrollat mig. När jag hör tyskar, kanadensare och till och med finnar – så vill jag bara vara där, någon annanstans! Jag vet inte varför? Men jag suktar verkligen över allt annat än Sverige, just nu. Och jag vill lära mig ett språk, VILKET SOM HELST!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.