Counting days.

Det är mycket trevligt som händer i sommartider. I måndags gick vi några tjejer på bio. Gissa vilken film vi såg? Nej, tyvärr inte Minions. Utan Magic Mike! Inte så mycket för de vältränade kropparna som för de snygga dansmovsen. En väldigt showig, rolig och skämsig film!

  
Innan bion tog vi ett glas på Liebling som ligger vid kungsports, nära Biopalatset. Jag blev serverad min öl i ett vinglas. Och min första tanke var: blir MÄN också serverade sin öl i vinglas? Det mesta blir bättre ur ett vinglas, haha, men inte en öl!

Anledningen till att jag nuförtiden ofta väljer öl framför vin är alkoholprocenten. Jag tycker vin är så himla starkt! Och där har man resultatet av höstens samboliv och -10 kg. Antar jag? Toleransnivån är inte längre lika hög som back in the good old days. 

Hursomhelst. Snart är det augusti och då får jag kanske lite semester. Kanske. Beror på vilken arbetsgivare som tänker fånga mig först och när de vill att jag börjar!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?