Jennifer sandström

Som att åka skridskor.

Att vara stark är att varje morgon, hur många dåliga dagar man än haft, tänka att idag kommer bli en bra dag. Den här dagen ska jag äga helt enkelt. Att varje morgon, hur många gånger vi än faller, resa oss upp igen. Det handlar om att aldrig ge upp. Att inte låta livet ta kontroll över en. Eller nåt.

Och kanske blir idag också en hemsk dag, men det vet jag inte just nu. Just nu är allt jag vet att det kommer bli en fin fredag och en fin helg. Det är allt som räknas.

Jag har två elefanter på mig idag, i form av smycken förstås. Jag tänker att de ska vara min styrka om det behövs.

Och visst är väl livet lite som att åka skridskor ibland? Vi halkar och halkar men reser oss bara upp igen.

20140314-082148.jpg

FÖLJ:

2 svar

  1. Jag vet hur det känns. Ibland är det bara såna där dagar, som, ja… Det är just såna dagar det är så otroligt skönt att kika in på din blogg och hitta extra motivation. Precis som du säger gäller det att tro på sig själv, bara köra och intala sig att det kommer bli bra. Tack för påminnelsen ;) Kram!

    1. Åh tack Emelie! Du är så fin! Behövde få höra de där orden. Ja, det löser ju sig alltid. Kraaam ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.