Jennifer sandström

solar eclipse and great barrier reef

Hej på er!

I morse gick vi upp 5.30 för att gå ut och samlas med de tusental andra på stranden för att se solförmörkelsen! Det hade nog kunnat vara riktigt coolt om det inte vore för det gigantiska moln som skymde allting precis när det skedde. Vi såg lite innan iaf. Och när det blev plötsligt mörkt i två minuter var det ändå ganska häftigt!

Fortsatte dagen ute på en båt och snorklandes (att jag inte fick dyka är en annan story men jag kände att snorklandet nog är rätt nivå för mig) runt i stora barriärrevet! Det var asballt! Alla fiskar och HAJAR! Revhajarna är tydligen snälla så jag freakade inte ut när jag såg en väldigt nära mig, även om han såg sådär haj-farlig ut som bara en haj kan!

Dagen var fin! Träffade en äldre svensk kvinna som bott i New York sedan 1958. Hon var ball, reste 4 veckor i Australien helt ensam och hade rest världen över. Dessutom bloggade hon!! Hello soulmate kände jag liksom trots att hon kunnat vara min mormor!

20121114-214434.jpg20121114-214441.jpg
Åh man är så charmig i en stinger suit!

20121114-214618.jpg

I kväll mötte jag upp med min kiwikompis som jag träffade på planet hit, Sarah! Så gullig tjej. Vi tog en coke på en bar och promenerade längs med havet och besökte nattmarknaden, mys!

20121114-215031.jpg20121114-215036.jpg

Nu är klockan 22 och jag ska sova. I morgon åker jag till regnskogen. ÅH DET ÄR SÅÅÅ HÄRLIGT ATT BACKPACKA!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.