Jennifer sandström

Sjutton timmar på en buss

Hej mina vänner,
Jag är nu framme i Melbourne. Sitter på ett café, äter frukost, laddar min telefon och försöker hitta info om hur jag ska ta mig till stadsdelen St Kilda där jag ska bo. Var så lost när jag kom fram efter den långa bussresan, nyvaken i ett kyligt och regnigt Melbourne… Nu vet jag i alla fall vilken spårvagn jag ska hoppa på, ska bara hitta dit! Bussresan var förresten inte helt olidlig, jag börjar bli rätt bra på att stirra ut genom ett fönster, se träden svisha förbi och låta min tankar vandra och hålla mig sysselsatt i timmar…

Tänkte visa några fler bilder från Sydney, först Manly beach som vi besökte en molnig dag. Manly var en väldigt mysig liten stad 30 min med färja från Sydney!

20121214-100749.jpg

Och om vi tittar på bilderna från Bondi, så kan vi ju konstatera att det är betydligt vackrare i solsken…

20121214-100847.jpg20121214-100852.jpg

Igår innan bussen gick så satt jag i Hyde park som är ganska mysig och tog även en fika på Starbucks. Börjar dock bli lite trött på mina matvanor nu… Muffins, kitkats, grain waves (godaste chipsen!!) och coke zero… Ska bli skönt och komma hem på en sockeravvänjning, efter julen… :)

20121214-101052.jpg20121214-101058.jpg

FÖLJ:

Ett svar

  1. Njut av livet :D

    Blir extremt sugen på lite sommarväder, åtminstone vår, när jag ser dina bilder. Här är det kallt i vanlig ordning. Även för att vara i söder så är det kallt, hehe ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.