Jennifer sandström

för det är ju så, vi ångrar bara det vi inte gjorde

Ibland gör jag lite otippade grejer, kanske just för att om jag vill någonting så ser jag till att det händer. Typ om jag vill ha en killes nummer, så ber jag om det. Jag lever väl lite efter principen att man bara ångrar det man inte gjorde! Och min bästa vän Emma berättade för ett tag sedan att hon brukade beskriva mig såhär “min kompis Jennifer Sandström, hon ska man INTE underskatta. För även om hon är från Norrland, och om hon inte är så högljud så kan hon göra helt sjuka/bra/överraskande saker.”

Och det är ingen egenskap jag planerat att skära ner på, snarare vidareutveckla!

20120527-205514.jpg

Ett sms från i somras, hemma i Gällivare… Tokiga lilla Gällivare och alla dess äventyr!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.