Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Semester is for losers.

De flesta av er vet nog hur varmt det är idag. Och för er andra så kan jag säga att jag alltså står barbent och i linne, påväg till jobbet, och svettas i solen. Det är inte det att jag inte gillar värmen, inte alls. 

 

Nåja, beror på vilken värme vi pratar om. Indien var lite extremt, München vad dock rätt trevligt.

Mer om mina tankar kring den svenska sommaren och dess bekymmer lite senare. Mvh Miss Negativity

Det här skulle för övrigt kunna vara fyra bilder från någon med semester. Tycker jag. Och önskar jag.

      

Men så är det alltså inte. Det är…

1. Jag som får värmeslag på jobbet, eller något liknande, som krävde några minuters ryggläge i vårt vilorum.

2. Jag som kommer hem och blir dirigerad till solstolen. (En liten lugn stund mellan jobb och stress.) Med min bok som är himla bra! Men denna författare måste haft spökskrivare? Så som hon producerat de senaste åren Jojo Moyes. Rekommenderar i alla fall Sophies historia – trots att jag inte nått slutet, den är så spännande och fin!

3. Smuttar på ett pyttelitet glas rosé till middagen och firar att i alla fall någon har semester, inte jag alltså. 

4. Och ja, eh, en frukost som skulle kunna förtäras av vem som helst. Men den såg lite somrig och fräsch ut tyckte jag!

Så nä. Egentligen långt ifrån semester här. Jobbet har inkräktat på de flesta av mina hjärnceller. Drömt om kollegor och hade en sms-konversation klockan fem i morse med planet (nåja, ledaren) som nådde USA och hann med anslutande flyget. Sms-konversationen skedde alltså på riktigt och var ingen dröm, det fina med att ha en jour-telefon! 

Men jag drömde också att jag cyklade i vilda västern (med kollegor i och för sig) samt om MINIONS. Filmen går nu! Jag är så exalterad alltså! Hur kan man inte älska de små underbara figurerna? Men samtidigt, hur kan några små figurer skapa sådan uppståndelse och kärlek? Haha, beundransvärt.

Pöss på er!

PS. Förlåt Sverige, jag älskar de ljumma vindarna som smeker min hud i detta nu.

FÖLJ:

4 svar

  1. Åh vad längesen jag såg ditt namn här – glad jag blev! Mitt egna bloggläsande har hamnat i skymundan, så bra påminnelse om att plocka upp bloggläsandet hos dig igen!
   Jag är förmodligen arbetslös i augusti så då kan jag räkna det som semester ;) Helt perfekt!

   1. Du är varmt välkommen, händer inte så mycket mer än att jag längtar efter barn och semester :P

    Jorå jag kikar in här då och då. Jag och V var i supernorrland, 1 h norr om överkalix och firade midsommar och då tänkte jag på dig.

    1. Det måste varit en exotisk upplevelse?? Jag tycker det är så exotiskt att åka “hem” till Gällivare. Midnattssolen är så magiskt vacker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.