Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Saris check, redo för bröllop.

Idag lämnar vi Delhis smutsiga luft (det känns i hals/lungor att luften inte är bra här trots att den tydligen förbättrats bara de senaste dagarna, air quality index ligger på nästan 300, i Sverige är det typ 5) och flyger vidare mot den fattigaste delstaten i Indien, Uttar Pradesh. Där väntar ett 3-dagars indiskt bröllop. Det är min tyska väninna som jag bodde med i Kochi som gifter sig med sin indier som jag också lärde känna då. Lisa följer med som min +1 och det känns rätt tryggt att ha med sig någon som också bott in sig i den indiska kulturen litegrann.

Snapshot från taxin igår, den indiska trafiken är så intressant att studera. Sällan ser den såhär “tom” ut, i bild ser ni alltså en liten motorcykel som transporterar gas och längre bort skymtar ni skyltar för tunnelbanan som håller på att byggas ut.

Igår fightades jag mot jetlagen och lyckades nog ganska bra. Vi besökte en marknad och butiken där våra sari väntade… Och alltså, de passade! Kändes som ett mirakel. Lisa hade alltså varit där i veckan, medan jag messade alla mina mått på jobbet hemma i Finland… Jag var så säker på att den inte riktigt skulle passa (mätte till exempel inte ens armarna) – men den satt som ett smäck!

Sneak peek…

Så nu är vi väldigt wedding ready, mentalt och fysiskt!

FÖLJ:

11 svar

 1. Åh så fina ni blev! Nu kom jag att tänka på att jag måste kolla vad jag ska ha på mig på min kusins bröllop i Uganda i december. Såg att du frågade vems bröllop det var jag skulle till och nu fick du svaret :) Det ska vara typ “svensk sommar” så vi får se vad det blir ;)

  1. Men tack du! Vi kände oss väldigt fina faktiskt ;) Åh, så kul! Roligt tema med svensk sommar ändå :)

 2. Åh vad fiiin du är! Skönt att den passade i måtten också. Och ja usch den där luften är inte bra alls. Är ungefär som Shanghai, att vissa inte ens går ut vissa dagar. Kom förresten på att jag inte följer dig på insta, så jag la till dig där!

  Hoppas att resan vidare går bra!

  1. Den här kostade runt 600, men då ingick även att sy ihop den så vi inte behöver lära oss hur sjutton den ska lindas när man klär på sig den. Men priserna varierar väldigt mycket, du kan hitta betydligt billigare och dyrare saris :)

   1. Hej! Vart i Deli köpte ni dessa, vilken butik?? :)

    Ska på bröllop där och är på jakt efter sari. Ramlade in i detta inlägg via en Google sökning :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.