Jennifer sandström

SÅ JÄVLA PEPP

Just nu är jag så väldans väldans inspirerad och pepp på att åka hem, jul och nyår och sedan kicka igång 2013!! Jag ska knåpa ihop någon form av årskrönika som summerar året som varit och reflekterar över allt jag upplevt. Jag ska utvärdera tidigare mål och formulera nya (i min nya fina kalender!) Det ska pysslas och fixas en ny visionboard, samt se vilka drömmar på den gamla som faktiskt gått i uppfyllelse.

20121217-182243.jpg
Här i påsen ligger min nya kalender och en almanacka med bilder av vintage kartor, inköpt i Melbourne i en fruktansvärt trevlig liten butik!

Som jag sa till ett par vänner för någon dag, jag ser fram emot allting i mitt liv. Från kommande vår, till att möta kärleken, göra karriär i någon form, bli mamma, se mina barn flyga ur boet, kanske hitta på något annat att göra, starta eget, bli pensionär. Ja ALLT. Ni vet hur vissa har ångest över att bli gamla? För att lämna ungdomen? Jag känner inte så. Jag älskar livet här och nu, jag älskar att vara tjugo, men jag ser ändå fram emot alla andra stadium i livet. Kanske lite för att det är något som kommer att ske hur vi än bär oss åt?

Anyway, spricker just nu av pepp och inspiration!!! Waaaah :)

20121217-182250.jpg

FÖLJ:

2 svar

  1. Hej, du verkar se väldigt positivt på livet och tar dagen som den kommer. Snart är det jul och jag undrar saknar du dina vänner, familj och andra släktingar mycket just nu, ska du fira jul hemma eller där nere?

    1. Hej Karolina, tack för din kommentar :) jag ska faktiskt åka hem, 32 timmar tills jag kliver på flyget! Saknar dem otroligt mycket nu så är glad att jag ska åka hem. Men hela terminen i Nya Zeeland gick bra, hade så goa vänner där att jag inte behövde sakna hemma särskilt mycket :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.