Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Reseinspiration runt om i Europa

Sverige har ett gäng riktigt vassa resebloggare bland sig. Jag följer några av dem och låter mig inspireras från världens alla hörn. Kanske är det tack vare sommarens resor som det under de senaste veckorna dykt upp flera härliga inlägg om olika platser. Jag tänkte i alla fall att jag ville dela några med er. Läsvärda inlägg, riktigt fina foton och massor av reseinspiration!

LISSABON: Annika har skrivit en härlig och inspirerande reseguide och Cathinka har skrivit mer detaljerat med otroligt vackra foton om Alfama, Lissabons charmigaste stadsdel.

* BALKAN: Linda delar med sig av bra tips till dig som tänkt bila på Balkan. Det här inlägget kommer jag spara och kika lite på under vintern, det finns nämligen eventuellt tankar om någon sådan typ av resa nästa sommar.

* SLOVAKIEN: Malin har varit i Slovakiens huvudstad Bratislava och har skrivit en cityguide, lite tips och matinspiration.

* WARSZAWA: Jag har en ganska populär guide till Warszawa som jag skrev förra året och kan inte låta bli att längta lite till den staden när jag läser Jeanettes restaurang- och caféguide eller om det här coola museet för neonskyltar.

* HOTELL: Lisa skriver om smarta hotellidéer och Annika nämner bland sina trendspaningar inom resebranschen en hotellidé om att ha en minibar av kläder. Spännande!

* LETTLAND: Sist men inte minst måste jag visa er den här otroligt vackra videon. Ett gäng resebloggare från NordicTB, där jag är medlem, har varit på en roadtrip i Lettland och hade under resan med sig ett litet videoteam. Alltså, kolla…


Med lite reseinspiration denna morgon önskar jag er en härlig fredag och helg!

Följ mig gärna på Bloglovin eller gilla min Facebook-sida ♥

FÖLJ:

7 svar

  1. Tnx för tipsen till de olika bloggarna! Jag skall titta genom dem senare i helgen. Reseintresserad som jag är. Lissabon har jag besökt och jag kan hålla med, definitivt en stad värd att besöka! Underskattad som turistmål men folk har kanske fått upp ögonen allt mera för denna stad.Tyvärr är språket inte det lättaste men lite hjälp kanske man har av spanskan.

    1. Ja jag känner att Portugal verkligen varit poppis det här året – så det är nog riktigt på gång just nu! :) Just det, om man kan spanska är det kanske lättare att åka till Spanien – men jag kan det inte särskilt bra ändå!

    1. Ja jag vet inte vad jag vill helst – åka dit eller åka på en resa med videoteamet ;) <3

    1. Kan tänka mig att det finns massor av fint att se i Portugal så skulle gärna köra en liten roadtrip där… :) Tack detsamma, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.