Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Redo för julen.

Det börjar synas, kännas, längtas och förberedas inför vinterns absoluta höjdpunkt. Julen. Jag diggar inte julafton, egentligen. Men allting runt omkring det, allting som har med julen att göra är så fruktansvärt mysigt. Det är en känsla som bara bubblar upp inombords, lite mystisk och magisk. Jag älskar att se på en spännande julkalender, alltså den för barnen. Tycker Lucia är så mysigt! (Inte nödvändigtvisLucia i Finland dock, hehe). Alla tända ljus. Allt glitter. För att inte tala om ljusslingorna. Julmarknader. Snön och mörkret, det blir så mysigt alltihop. Sen råkar jag älska julskinka också. Och tomtegröt. Och julmust. Och glögg!

Ja ni ser, hur frälst låter inte jag? Aldrig riktigt sett på mig själv som en fanatiker kring julen. Men kanske är det exakt det jag är?

Och titta vad jag såg i butiken härom dagen! Dumle med pepparkakssmak??


Men jag köpte dem inte. De kändes möjligen lite overpriced. Men snart så kommer jag bara måsta prova. Finns de i Sverige också?

Julmust har vi dock redan köpt ett par… Herregud, så tidigt?

Och glöggen, den står faktiskt också redo i köket och bara väntar på en kylig kväll då den får invigas för i år tillsammans med russin och mandlar!

För er som också längtar till julen så finns det en uppsjö av jul-bloggar där ute, en av dem är Sannas christmas. Vi är Facebook-vänner (haha vad fånigt det låter, men liksom någon man träffat men egentligen knappt känner) så hennes inlägg dyker upp där ibland. Och jag är så imponerad av att man kan blogga så nischat, älskar det!

Vad tycker ni, är det för tidigt? Eller är det bara fantastiskt?

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.