Jennifer sandström

pretty damn good

Idag var en riktigt bra dag. Jag studsade upp ur sängen i morses, efter att jag legat och dragit mig i en halvtimma, men i alla fall. Åt min havregrynsgröt med banan och kanel samt en kopp kaffe till frukost. Sen slog jag på mina favoritlåtar för tillfället, satte igång med plugget och målade min naglar alldeles knallblåa. Tog även på mitt bästis-halsband, jag bär det ganska ofta och det ger mig massor av positiv energi och kraft från två av mina närmsta vänner hemma som har likadana halsband men med olika motiv. Jag älskar att ta på mig det halsbandet! Och jag älskar att måla mina naglar i en färg som får mig att le varje gång jag tittar på mina naglar!

Så idag var bättre än igår. Idag var jag tillbaka på banan kan man säga.
Berättar om min eftermiddag senare, nu ska jag ta en powerwalk med en vän ute i mörkret, underbart att få hoppa i träningskläderna, hoppas att jag blir av med min hosta snart så jag får komma tillbaka till träningsrutinerna mer ordentligt!

20120802-204428.jpg
I love my best friends necklace and colorful nailpolish!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.