Jennifer sandström

Powerwalk, brunch och plugg.

Lördagsmorgon och en lite senare start på dagen hör till. Och jag avverkade min andra morgon-powerwalk om än en lite senare sådan! 30 minuter genom två parker som ligger alldeles intill oss. Älskar dessa parker för även om de är rätt små så har de har många olika stigar och vägar, trappor åt alla håll och kanter, fina och spännande byggnader och bra utsikt över Åbo. Perfekt för att promenera igenom, genom båda parkerna och tillbaka blir ganska precis en halvtimma och 3 kilometer. Lagom för en promenad innan frukost tycker jag.

Kom hem och möttes av DETTA: IMG_1370.JPG

Alltså! Det är vanligen jag som står för frukosten i detta hushåll då en viss herre har rätt dålig matlust om morgnarna. Men ibland lyckas han överraska och det… uppskattas! Smoothie på mango och banan, hemmagjort knäckebröd (glutenfritt på majsmjöl, ni ska få receptet sen om ni vill!), ägg, korv, sjukt dyr och sjukt god spansk skinka, ost, tomat, kiwi, satsumas, päron och min favorit: sharonfrukt!

Bra start på denna lördag som just nu fortsätter på biblioteket som ni kan se här nedan på bilden. Åbos huvudbibliotek är verkligen fint. Har ogillat att plugga här men nu börjar jag vänja mig. Blir dock sugen på att gå igenom alla böcker… Åh var en bloggläsare som kommenterade att hon får känslan i bibliotek att man blir lite stressad för att man aldrig kommer hinna läsa allt man skulle vilja – och jag känner exakt samma sak! Älskar att vara i bibliotek överlag, men man känner också sig lite sorgsen över det faktum.

IMG_1356.JPG

Ska nu läsa två korta storys på engelska och analysera dem! Skulle dock behöva gå och köpa en redbull (sockerfri även om det kanske inte är det bästa…) och få en koffeinkick. Älskar koffeinkickarna jag kan få av en redbull nu när jag inte druckit kaffe på flera månader.

Har ni en fin lördag? Fin helg? Läste förresten att det är restaurangdagen idag – vi var ju på den i augusti här i Åbo om ni minns? Kanske springer på något stånd och får lite lunch senare.

Hörs! Puss!

FÖLJ:

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.