Jennifer sandström

Det roligaste den här månaden.

Just nu känns det som om jag bara fick välja EN sak att titta på resten av mitt liv så skulle jag välja att se den här trailern till nya filmen MINIONS. Alltså den får mig att skratta varje gång och jag vill bara se på den igen och igen och igen. Min pojkvän säger att jag är väldigt likt ett barn ibland och det har han kanske rätt i – jag är ganska lättroad. Han brukar till exempel göra sitt Mumin-ansikte (smeknamnet kom dock före ansiktet) medan jag kiknar av skratt (kan inte förklara  hur man gör för att se ut som en Mumin, men ni kan ju försöka föreställa er…)

Min favorit i Minions-trailern är när de sitter i båten och den ena hallucinerar att den andra minionen är en banana. Alltså gud. Utbrister dagligen, kanske lite för många gånger, “BAANANAAA!” i ett försök att imitera just denna scen. Synd att jag är så usel på imitationer bara.

Minions får mig för övrigt att tänka på min väninna Fredrika som jag bodde med när vi var i Kanada och pluggade. Vi gick i samma klass på högskolan i Jönköping och valde av slump samma universitet för våran utbytestermin så vi åkte ihop! Freddie kallas hon och är fantastiskt kul. Hon och min andra plugg-kompis Sanna (som jag brukar beskriva som tjejen som var med i Talang ett år och nästan vann med sin otroliga sångröst!) är några av de vänner jag överlägset skrattat mest med genom åren.IMG_5228
Freddie i Seattle.

IMG_5998
Jag och Freddie på Kuba. Försöker röka cigarr, men misslyckas ganska bra. Finns en video på det…

IMG_04599
Och en bild jag älskar på mig och Sanno!

Inte träffat dessa bönor på år och dagar, sen vi slutade i Jönköping rättare sagt – men de har sina speciella platser där i vänskapshjärtat minsann!

FÖLJ:

9 svar

 1. Det är häftigt med musik/figurer/lukter alltså, vilka starka minnen man kan förknippa med vissa låtar/filmer/lukter; känslor, ögonblick, personer, dagar.
  O guld med videos som man kan bli glad av, hur risigt humöret än är =)

  1. Är det inte uppenbart? Han är blek och rund – precis som Mumintrollen :)

   (Kan vara av den enkla anledningen att han är finsk och låter som Mumin när han pratar svenska, sådant vi svenskar tycker är rätt roligt… Hehe)

 2. 1. Det där är 2015 års film att se fram emot. Älskar dem och Dumma mig-filmerna är riktigt bra. Upptäckte dem faktiskt först i år, på kryssningen. Garvar generellt högt åt diverse animerat och Over the hegde hör till en av de jag skrattat mest åt. Någonsin.

  2. Filmen. Din film. Med Kuba. Den vill vi (eller iaf jag) så klart se. Länk!

  1. 1. Vad kul att höra. Vet inte om det innebär att man fortfarande har barnasinnet kvar? Om så är fallet tycker jag det är högst positivt.

   2. Alltså – det är ju en liten länk där jag nämner det, är det inte? :P Ville inte skylta med den för mycket, fett oseriös och tyvärr mer svammel än fina vyer från Kuba ;) (Också bevis på att jag är kass på att anamma någon annan dialekt sådär på kommando…) Men här är den i alla fall: https://www.youtube.com/watch?v=fh3UDHMefdY

    1. Hehe, ingen fara, min länkar är trots allt rätt diskreta. Vårt största problem var att vi inte hade någon grej man ska klippa cigarren med? Och mitt största problem är att jag tycker det är jättesvårt att dra munbloss av någon anledning!

     1. Det är enkelt – man drar helt enkelt inte halsbloss med cigarrer! Jag har gjort det någon enstaka gång, bör väl faktiskt undvikas eftersom man kommer att hosta upp båda lungorna med bihang på ett par sekunder…

 3. Åh Jempis! Jag har så fullt upp på jobbet och med livet just nu så din blogg hamnar lite skymundan… Men så hade jag några minuter över och hittade den här underbara inlägget!! Saknar dig så – men vet du vad, på fredag ses vi (om jag har fattat rätt – har bara pratat med Lisa) <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.