Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Plögg, aldrig mer.

Omg! Vill. aldrig. mer. plugga. i. hela. mitt. liv.

Så kände jag idag, ikväll. Känner just nu. Kämpade mig igenom sista uppgiften och ville gråta, som en treåring. Åh, kom igen, vi har alla sådana stunder? Inte? Övertalade min pojkvän om att, om jag någonsin får för mig att jag vill plugga igen, så måste han stoppa mig. There is only so much plögg a girl can take.

Jag är i alla fall coolast när jag pluggar, i sängen, med Mumins mössa och den här låten i öronen. Peace!

Photo on 19-01-15 at 17.39

Sorry för svengelskan hörni. Over and out, säger god natt nu och är så pepp på i morgon – det innebär nämligen en NYSTART. Ska koncentrera mig på mitt jobb, på att söka jobb i Göteborg(!) och påbörja ett litet projektet jag har en plan för. Yay!

Puss och kram.

FÖLJ:

3 svar

  1. Spännande! Vad för typ av jobb söker du och vad för dig hit till Göteborg? :) förstår det med plugget! Väntar spänt på att sista poängen ska registreras så att jag är officiellt färdig. Älskat studier men är mätt på dey liksom och vill satsa helhjärtat på mitt jobb (..och skriva fast kontrakt) som lärare i spanska/eng.

    1. Med fördel inom marknadsföring då det är vad jag äälskar och gjort sedan jag gick ut :) Jag har lite business i Göteborg (haha!) det har med tandläkaren och göra och ni får veta när det är dags, aldrig berättat det på bloggen faktiskt. Jaa jag förstår dig,gud vad skönt att vara klar! Är du flytande på spanska alltså?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.