Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Planer för helgen & födelsedagen

Oh, Hello there Friday! Idag jobbar jag inte utan har börjat min dag med att packa väskan och sitter nu med en kopp kaffe och inväntar mina bästa vänner (det gänget som jag lärde känna när jag pluggade och som jag vägrar släppa taget om trots alla mil emellan oss) som är på hit med flyg från tre olika städer. Det kändes mysigt att få packa en väska för att gå och checka in på ett Airbnb i sin egna stad! Och så känns det extra superfint att det är min födelsedag på söndag OCH att mina bästa vänner kommer hit för att hänga och fira. Det har bara gått två månader sedan vi alla sågs sist (på nyårsafton) och det är lite av ett under att vi lyckas ses nu så snart igen.

Jag ser fram emot att få visa dessa fröknar HELSINGFORS. Det är lite av en utmaning att visa upp Finlands huvudstad under vinterhalvåret, men staden har riktigt bra grundförutsättningar så jag hoppas kunna imponera åtminstone lite ;) Jag minns förresten att jag var impad när jag kom till Helsingfors första gången i vuxen ålder, typ 2011, och undrade varför ingen berättat att Helsingfors är en jättefin stad?

Så ja, planerna för helgen är city exploring, bastubad och bad i havet/isvak, goda bruncher och middagar – och såklart, massor av mys och prat!

Här är några bilder på oss från nyårsaftonen som vi firade i Herrljunga. 

Frost, Rut, Lisa, Sofia och Hjalmar – mina stjärnor ♥

FÖLJ:

10 svar

  1. Det låter hur roligt som helst! Nu saknar jag mina vänner också. Ha en riktigt underbar helg med dina fina tjejkompisar. Är säker på att ni får en riktigt bra helg i Helsingfors. PS; håller med om att det är en fin stad. Blev faktiskt överraskad över hur fint det var där. Hade inte förväntat mig det!

    1. Det är ju det där med att flytta utomlands och distansen, på gott och ont. Och det blev en superfin helg. De var också alla riktigt imponerade av Helsingfors :)

    1. Det kommer det kommer, ett par orkade jag lägga upp igår. Men nu är jag hemma sjuk och har bara legat i soffan hela dagen… Har ett gäng att gå igenom ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.