Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Bortskämd 25-åring

Det är ungefär så jag känner mig den här måndagen, dagen efter min 25-årsdag. Ett år äldre och sjukt bortskämd. Eller om man skulle vilja kalla det lyckligt lottad. Det passade bra precis just nu efter den här långa och gråa vintern att få bli omgiven av så mycket kärlek och bli påmind om hur fina människor mina nära och kära är. Så tacksam. Och så himla trött efter den långa födelsedagshelgen.

Förutom en så himla fin helg med mina bästa vänner (med massor av god mat, vin och skratt) så har jag blivit överöst med kärlek och presenter. Jag visste inte att det kunde vara så magiskt att fylla 25, men det var onekligen något speciellt. Och jag som vanligen inte brukar vara överdrivet förtjust i att fylla år känner nog att jag skulle kunna tänka mig att fylla 25 igen och igen och igen. Så länge jag får ha mina bästa vänner där just då (och får en leverans av en semla från Sverige och svenskt godis!), en drömmig pojkvän (som kommer med rosor och flygbiljetter) och alla andra nära och kära som uppvaktar en från morgon till kväll (t.ex. mamma och pappa som bidrar med resor och resebidrag)!

Jag ska sammanfatta vår fantastisk helg lite senare. Här är ett par bilder tills dess.

De är så himla, himla bra mina tjejer. De gjorde mig helt speechless i helgen. För ibland när hjärtat exploderar av kompiskärlek så finns de inga ord som gör sig riktigt rättvisa. Och det säger kanske allt.

Nu längtar jag tills vi ses igen, kanske i Amsterdam, kanske någonstans i Sverige.

Och tack alla, för den bästa födelsedagen någonsin.

FÖLJ:

10 svar

    1. Tack så mycket Sofia <3 Visst är det fint? Man får vara rädd om dem :) Jo tack, blev rätt förkyld i veckan men levt på den fina helgen så varit glad ändå. Ha en fin helg! Kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.