Jennifer sandström

På min lista.

Saker jag vill göra men är för trött och/eller har inte tillräckligt med tid för:

 • Blogga om teorin som förklarar vara det i själva verket inte fungerar att leva “ekologiskt/bra för miljöns skull”, den så kallade “rebound effect”.
 • Läsa på om miljöförstöring och hur vi bäst kan rädda världen.
 • Plugga finska. Är jättepepp på det, men det krävs energi.
 • Läsa på om krigen i Syrien och överlag i världen, om Isis, om flyktingar och om välgörenhet i samband med detta.
 • Läsa på och predika om feminism. Efter ännu en diskussion som går ut på att förklara för männen att de är priviligierade (ett ord jag knappt kan stava eller uttala) i samhället och att det därav inte är synd om dem.
 • Läsa Dimma över Darjeeling, Shantaram och Sushi för nybörjare (de tre böckerna jag håller på att läsa just nu).
 • Färglägga i min målarbok.
 • Promenera.

Saker jag gör istället:

 • Ser på halva Paradise hotel
 • Ser på två avsnitt Vänner
 • Kramas med Mumin
 • Lagar köttbullar och stuvade makaroner

Eller, det var saker jag gjorde ikväll istället för något ovan. Så sanslöst jobbigt att vara så trött som man kan vara efter en arbetsdag. Är det mörkret? Regnet? Mensen? Vi kan fortsätta tro och hoppas att det går över till nästa vecka, eller kanske redan till helgen :-)

FÖLJ:

5 svar

 1. Känner så igen mig. Har dock redan läst Shantaram (bra shit) men har försökt ta mig igenom Americanah i en evighet. vad gör jag då? Jag kollar på Bachelor. Lovet it!

  1. Började läsa Shantaram på min ipad när jag var i Indien, kollade nu upp att jag redan läst mer än halva boken – så kan hoppa fram ett gäng sidor, kändes rätt skönt ;) Även om jag faktiskt skulle vilja läsa hela från början för att den är så spännande och fin! Haha Bachelor – du ser, man är hopplös!

  2. Gissa vad jag fick i juklapp av min moster? Americanah! Så nu har jag en till tuffing att ta mig igenom ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.