Jennifer sandström

Search
Close this search box.

På kontoret.

Livet på jobbet går allmänt bra. Har lyckats med två, vi kan kalla dem guldstjärnor, den här veckan. Jag gillar det här med att skicka mail och få mail, connecta med businessmänniskor på LinkedIn, ringa samtal som leder till någonting, göra research om något nytt, få uppgifter där jag får ta ansvar och göra saker där jag utmanas. Att jobba med sociala medier och pyssla med en e-bok är dessutom något bland det roligaste jag får göra. Och ja, jag gillar det!

Sen har jag något annat vi måste prata om. Ska vi börja med det negativa? Jag har blivit så blek, jag känner mig som det där klassiska genomskinliga spöket som man brukar besökas av någon gång i november. Ser inte riktigt levande ut. Trots att det är augusti och jag bor i ett land där det aldrig blir kallare än 25 grader. I helgen ska vi åka bort på en resa och jag ska försöka få lite färg på mina kinder. Indierna tycker dock att jag är lika vacker i min hudton som alltid såklart, så vit och så fin. Sminkar mig gör jag fortfarande inte, skönaste någonsin.

Och så till det positiva. Jag tror jag har funnit källan till min kroniska trötthet – vätskebrist! Så numera hinkar jag vatten motsvarande de mängder läsk en tonårskille sveper i sig. Ni ser min bästa vän på bilden ovan, min mintgröna vattenflaska! Dessutom har jag tagit vätskeersättning efter gymmet två dagar och igårkväll hade jag så galet mycket energi. Jag brukar annars efter träning och mat vara trött som en liten bebis.

Någon som har erfarenhet om vätskebrist och trötthet?
Lite jobbigt att gå på toaletten varannan timma är det ju måste jag erkänna.

/Jennifer som tycker att hon ser alldeles för sliten ut på bilden, kanske inte bara på grund av avsaknaden av färg men det faktum att det är slutet på arbetsveckan??

FÖLJ:

Ett svar

  1. Hej Jennifer, hoppas allt är bra med dig. Jag är lite nyfiken bara. Vad får du göra för “uppdrag”/uppgifter på jobbet? Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.