Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Om du rör mig går jag sönder.

Idag är jag svag. Jag vet inte om det beror på att kroppen är lite slut eller om sömnen varit sådär eller för att man inte orkar hur mycket som helst. Det känns som att om någon rör vid mig så går jag sönder. Framför allt om de rör mig med ord, ord som skär, menade att såra. Och ännu mer än någonsin vill jag att bara han ska få röra vid mig. Att få krypa in i hans varma famn och glömma bort världen och allt det där som man vill glömma när dagen är över. Han tycker inte om när jag gråter men jag brukar fråga om jag inte bara kan få tömma alla mina tårar mot hans hals, och det får jag.

Jag känner mig skör som en ros. Och lite vissen så som rosorna blir efter en dryg vecka.

20140312-115106.jpg
Jag har dock lovat att vara trevlig idag. Som en ängel. Jag ska inte visa taggarna inte ens om någon biter först.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.