Jennifer sandström

Och så var den vackra helgen slut.

Här satt jag igår och dinglade med fötterna på tåget hem från Varkala. Tågresan är en upplevelse i sig som jag ska berätta om någon gång i framtiden när det finns tid. Det här är ett snabbt inlägg på min lunch.

20131015-134655.jpg

Vi var alltså lediga igår och hade en lång helg. Vi njöt av Varkala till fullo med strandhäng, massor med mat och cocktails. Kändes som att befinna sig i himlen. Men så blev det tisdag och väckarklockan fick mig att kraschlanda i verkligheten. Hehe. Inte så illa faktiskt, men jag var sådär lagom trött som jag är ibland.

Dagen på jobbet känns bra, håller på med en app just nu som jag måste berätta om sen. Jag kan ge er en ledtråd, det börjar på kama och slutat på sutra. Roligaste och mest otippade arbetsuppgiften jag fått… Nu efter lunch ska jag ha möten för hur det här kvartalet ska se ut och även ett möte om ett projekt som jag ska få fullt ansvar över från vdn. Känns bra!

Och i övrigt är livet bra, inget internet hemma ännu men jag klarar mig rätt bra. Ska visa fler bilder från Varkala sen! Hur mår ni?

Puss!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.