Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Nyutexaminerad företagsekonom med sinne och intresse för marknadsföring och skrivande #nyttjobb

Hej, vad kul att du läser det här!

Jag söker sommarjobb och jobb till hösten och är öppen för mycket! Man skulle kunna säga att jag är en jobblysten tös beredd att flytta land och rike (världen) för ett spännande uppdrag där kunskaper får sättas på prov och nya utmaningar antas!

Till sommaren är jag klar med min 3-åriga utbildning “International Management” och får en ekonomie kandidatexamen med företagsekonomi som huvudområde. Under 2012 tillbringade jag en termin i Kanada och en termin på Nya Zeeland, fantastiska erfarenheter. Bland de många intressanta kurser jag har läst hittar vi marknadsföring, ledarskap, HR, ekonomi, bokföring och internationella affärer. Utöver det har jag under skoltiden varit engagerad i flertalet projekt, bland annat skolans kvinnliga karriärsnätverk Vilja och framför allt inom marknadsföringen.

Marknadsföring är det jag tycker har varit roligast under utbildningen och jag brinner även för att skriva, något min blogg avslöjar ganska snabbt.

Låter jag intressant? 

Om du eller någon du känner är i behov av en anställd, alternativt har en praktikplats att erbjuda – hör av er!

FÖLJ:

3 svar

  1. Lycka till! :) Är själv färdig med min 3-åriga utbildning till sommaren och ska ut i den riktigt världen, spännande och läskigt på samma gång :) P.s. gillar din blogg! /Tess

    1. Tack Therese! Åh jag vet, det är verkligen blandade känslor. Pendlar mellan att vara stressad och lugn… Haha. Lycka till till dig också! Och tack vad kul att du gillar bloggen. Kram

  2. Hade jag haft ett företag så hade jag velat anställa dig! Tyvärr så har jag ju inte det nu… Meen Lycka till iaf!! (;

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.