Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Ny vecka, nya tag!

Jag har haft en helt underbar helg! Jag har lärt mig massor om Maori-kulturen, maorier är Nya Zeelands urbefolkning och deras kultur är himla mysig. Vi har sjungit sånger på maori-språket, dansat, ätit massvis, skrattat, umgåtts och haft det gött. Men mer om det en annan dag. Hinner inte med allt bloggande känner jag, har fortfarande inte visat bilder från min förra helgen och den andra dagsturen vi gjorde på söndagen till Piha Beach.

Mat är en stor del av maori-kulturen! Det här är att axplock från helgens mat!

Nu är klockan 21.55 och om fem minuter ska jag stänga ner datorn och krypa ner i sängen och läsa min bok. Jag ska ge denna veckans mål ett nytt försök för nästa vecka – skam den som ger sig! Jag behöver verkligen lite mer hälsosamma rutiner, lägga mig i tid, gå upp i tid, äta nyttigt och bli frisk så jag kan träna igen. Någon som säger ifrån på dåliga vanor direkt är min hy, herregud så hemsk jag ser ut – mamma sa i alla fall att hon älskar mig ändå ;)

Hoppas ni får en fantastisk vecka mina vänner! Puss

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.