Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Nu lanserar vi – en ny podcast: LIVET UTOMLANDS

*drum roll* and TAADAAA! En superrolig nyhet från en för tillfället inte lika superpepp tjej. Är så jäkla arg, dels för att jag fick min första bot någonsin idag. Long story short, min mening var aldrig att planka – jag gör inte sånt pga. tror på karma och att vara en god samhällsmedborgare. Det + att aldrig ha fått en bot + pms = grät som ett litet barn. Tänk er dessutom 4 finska, kyliga biljettkontrollanter, med hjärtan av sten. De 800 kronorna svider lite då.  (Fast Sandra hade en bra poäng – bidrar ju till det finska samhället med 80€ – yay!) Är också less på tekniskt strul, att behöva köpa en ny mac and the list goes on.

Slutsats? Ibland är det bra att fundera över hur sanslöst privilegierad man är. Här är jag, deppig över massor av utgifter och förhållandevis menlösa problem – samtidigt som jag lever min dröm och idag lanserar ett drömprojekt. Ingen ska behöva torka dessa tårar – jag behöver snarare en örfil.

Så, nu, varsågoda…

För dig som inte bara drömmer men faktiskt vågar:


Podcasten: Livet utomlands

Äntligen kan vi presentera vad jag, tillsammans med Sandra Nicole Freiman, har jobbat på under ett par månaders tid. Rom byggdes inte på en dag och det gör inte heller en podcast. Därför är vi lite stolta och väldigt glada över att nu lansera det här!

En podd om Livet utomlands

Eftersom jag bor i Helsingfors och har provat på ett gäng andra länder innan jag hamnade här, och Sandra har bott flera år i Paris – så ville vi slå ihop våra utlandsupplevelser och göra något av detta. Resultatet blev den här podcasten.

Podcasten Livet utomlands är för dig som:

 • Vill flytta utomlands
 • Bor utomlands
 • Har drömmar du vill förverkliga
 • Är nyfiken på livet i ett annat land

Här kan du lyssna på podden!

Du kan till exempel lyssna på podden i iTunes (om du har mac/iphone), via Acast (i din telefon eller på datorn) eller via den poddapp du brukar använda. Sök bara på Livet utomlands.

Kom ihåg att prenumerera på podden också om du vill få nya avsnitt: och sist men inte minst: följ oss på instagram @dontcallitadream.se!

FÖLJ:

25 svar

  1. Ihh – kul! Du har ju bott utomlands några år du också – som mig fast tvärtom med Sverige/Finland :)

  1. Vad roligt om du vill lyssna Ann! Du är ju en del av vår målgrupp helt klart :) Så du får gärna önska om du har något särskilt ämne du skulle vilja lyssna på!

  1. Jag kan känna igen mig – det tog tid innan jag kom in lite mer i det. Har dock perioder och lyssnar mer sporadiskt än slaviskt på de jag följer ;) Kul om vi kan liva upp ett nattskift, hehe!

  1. Jaaa så passande – du är rätt målgrupp! Och det där vill jag höra mer om, kulturkrockar?! Berätta! :)

 1. Vilket bra jobb ni gjort! Tycker att era röster passar så bra till det här formatet. Ni låter lugna, säkra och trovärdiga! Och gillar de avsnitt ni gjort hittills, bra med sammanfattning på slutet ifall man missat något! Keep up the good work!

  1. Men tusen tack Anna – jättekul att du kommer med den här feedbacken! Jag minns för ett par månader sedan när du nämnde att jag hade en röst som skulle passa till en podd, det var en fin komplimang men också en liten push för att också faktiskt ta det här steget och komma igång. Så ja, TACK och vilken tur att åtminstone rösten levde upp till förväntningarna ;) Vi kommer förhoppningsvis satsa på bra mikrofoner så småningom, det kan nog förhöja upplevelsen en del.

   Tack igen, och för att du ville lyssna – det betyder mycket <3

  1. Tusen tack Helena <3 Jag har perioder då jag lyssnar, ibland är jag helt inne i ljudböcker och ibland är det poddar. Om man ska bila långt är det ju en bra ide! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.