Nu lanserar vi – en ny podcast: LIVET UTOMLANDS

*drum roll* and TAADAAA! En superrolig nyhet från en för tillfället inte lika superpepp tjej. Är så jäkla arg, dels för att jag fick min första bot någonsin idag. Long story short, min mening var aldrig att planka – jag gör inte sånt pga. tror på karma och att vara en god samhällsmedborgare. Det + att aldrig ha fått en bot + pms = grät som ett litet barn. Tänk er dessutom 4 finska, kyliga biljettkontrollanter, med hjärtan av sten. De 800 kronorna svider lite då.  (Fast Sandra hade en bra poäng – bidrar ju till det finska samhället med 80€ – yay!) Är också less på tekniskt strul, att behöva köpa en ny mac and the list goes on.

Slutsats? Ibland är det bra att fundera över hur sanslöst privilegierad man är. Här är jag, deppig över massor av utgifter och förhållandevis menlösa problem – samtidigt som jag lever min dröm och idag lanserar ett drömprojekt. Ingen ska behöva torka dessa tårar – jag behöver snarare en örfil.

Så, nu, varsågoda…

För dig som inte bara drömmer men faktiskt vågar:


Podcasten: Livet utomlands

Äntligen kan vi presentera vad jag, tillsammans med Sandra Nicole Freiman, har jobbat på under ett par månaders tid. Rom byggdes inte på en dag och det gör inte heller en podcast. Därför är vi lite stolta och väldigt glada över att nu lansera det här!

En podd om Livet utomlands

Eftersom jag bor i Helsingfors och har provat på ett gäng andra länder innan jag hamnade här, och Sandra har bott flera år i Paris – så ville vi slå ihop våra utlandsupplevelser och göra något av detta. Resultatet blev den här podcasten.

Podcasten Livet utomlands är för dig som:

 • Vill flytta utomlands
 • Bor utomlands
 • Har drömmar du vill förverkliga
 • Är nyfiken på livet i ett annat land

Här kan du lyssna på podden!

Du kan till exempel lyssna på podden i iTunes (om du har mac/iphone), via Acast (i din telefon eller på datorn) eller via den poddapp du brukar använda. Sök bara på Livet utomlands.

Kom ihåg att prenumerera på podden också om du vill få nya avsnitt: och sist men inte minst: följ oss på instagram @dontcallitadream.se!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

25 Kommentarer

  • Jennifer Sandström
   Författare
   26 november, 2017 / 22:26

   Tack Helena!! :*

  • Jennifer Sandström
   Författare
   26 november, 2017 / 22:26

   Tusen tack Lisa – du och Annika är ju lite av mina poddförebilder <3

 1. 26 november, 2017 / 20:50

  Så roligt!! Ska lyssna på avsnitten imorgon i flyget :)

  • Jennifer Sandström
   Författare
   26 november, 2017 / 22:25

   Ihh – kul! Du har ju bott utomlands några år du också – som mig fast tvärtom med Sverige/Finland :)

  • Jennifer Sandström
   Författare
   26 november, 2017 / 22:24

   Du är ju faktiskt bland vår målgrupp :*

  • Jennifer Sandström
   Författare
   28 november, 2017 / 15:54

   Vad roligt om du vill lyssna Ann! Du är ju en del av vår målgrupp helt klart :) Så du får gärna önska om du har något särskilt ämne du skulle vilja lyssna på!

 2. 27 november, 2017 / 11:25

  åh vad kul! Jag är fortfarande inte mycket för podcasts, men på nattskift kan jag tänka mig att lyssna på något avsnitt :)

  • Jennifer Sandström
   Författare
   28 november, 2017 / 15:53

   Jag kan känna igen mig – det tog tid innan jag kom in lite mer i det. Har dock perioder och lyssnar mer sporadiskt än slaviskt på de jag följer ;) Kul om vi kan liva upp ett nattskift, hehe!

 3. Cattis
  27 november, 2017 / 12:41

  Jattespannande! Lycka till :)

  • Jennifer Sandström
   Författare
   28 november, 2017 / 15:36

   Tusen tack Cattis!! :)

 4. 28 november, 2017 / 20:54

  Yay vad kul. Bor utomlands ett tag till och ska lyssna. Det var så många kulturkrockar förra veckan, var helt slut!

  • Jennifer Sandström
   Författare
   29 november, 2017 / 20:49

   Jaaa så passande – du är rätt målgrupp! Och det där vill jag höra mer om, kulturkrockar?! Berätta! :)

 5. Anna
  29 november, 2017 / 00:45

  Vilket bra jobb ni gjort! Tycker att era röster passar så bra till det här formatet. Ni låter lugna, säkra och trovärdiga! Och gillar de avsnitt ni gjort hittills, bra med sammanfattning på slutet ifall man missat något! Keep up the good work!

  • Jennifer Sandström
   Författare
   29 november, 2017 / 11:12

   Men tusen tack Anna – jättekul att du kommer med den här feedbacken! Jag minns för ett par månader sedan när du nämnde att jag hade en röst som skulle passa till en podd, det var en fin komplimang men också en liten push för att också faktiskt ta det här steget och komma igång. Så ja, TACK och vilken tur att åtminstone rösten levde upp till förväntningarna ;) Vi kommer förhoppningsvis satsa på bra mikrofoner så småningom, det kan nog förhöja upplevelsen en del.

   Tack igen, och för att du ville lyssna – det betyder mycket <3

 6. 29 november, 2017 / 14:28

  Så himla roligt! Stort grattis till er! Jag brukar inte lyssna så mycket på poddar, förutom när jag kör bil. Så sparar dessa avsnitt tills det är dags att sätta mig i bilen igen :)

  • Jennifer Sandström
   Författare
   30 november, 2017 / 17:03

   Tusen tack Helena <3 Jag har perioder då jag lyssnar, ibland är jag helt inne i ljudböcker och ibland är det poddar. Om man ska bila långt är det ju en bra ide! ;)

 7. 1 december, 2017 / 15:14

  grattis till nya podden, så kul! har lyssnat på ett par avsnitt och tycker ni är riktigt behagliga att lyssna på :)

  • Jennifer Sandström
   Författare
   1 december, 2017 / 18:28

   Åååh tack Daniela – vad glad jag blir! Jättekul att du ville lyssna :)) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?