Jennifer sandström

nu är det synd om mig

Näää, det här är inte roligt. Inte någonstans. En förkylning smög sig på idag. Bakifrån, med knäpptysta steg. Och så plötsligt omfamnade den hela mig och grep tag särskilt om min hals och mitt huvud. Känner mig ynklig och sjukt mycket tyck-synd-om-mig. Jag som var så taggad i morse, det fick jag allt äta upp. Är det rättvist? Ska det vara såhär?

Har endast ätit en apelsin och havregrynsgröt idag. + lite olika drycker och huskuret. Men det är ett säkert tecken, när jag tappar matlusten, då står inte saker och ting rätt till.

Hade i alla fall Emma här innan som höll mig sällskap. Sen hon gick har jag mest legat still och känt mig stundtals glad trots måendet och stundtals (som nu) deppig.

20130121-205606.jpg
Min fina Emma Frost!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.