Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Novembersolstrålar och annat bra

Det är svårt att inte vara åtminstone lite lycklig i hjärtat när vänner bjuder på julbrunch, vi promenerar i novembersolstrålar, och Mumford and sons släpper fjorton nya låtar. Eller när jag har fyra olika resor inplanerade under dec-jan och vet att jag ska få hänga med mina favoritmänniskor. November känns liksom lite lättare nu. Känslorna har virvlat runt lite inom mig senaste veckan samtidigt som jag känner någon sorts lugn och excitement som inte varit där på ett tag. Det känns bra, det är det jag försöker säga.

Och apropå den perfekta novemberbilden så visade även söndagen upp sig på bästa möjliga sätt. Jag är så van vid att vintern här i södern är så ofantligt grå. Men om den ser ut såhär är jag ganska okej med det.

Vad vore Finland utan er? T var också med men han tog bilden, mitt hemliga lilla mumintroll som helst inte är med på internet.

En internationell julbrunchs mix inspirerad av alla våras ursprung. Finland, Frankrike, Sverige och Österrike. Tanja som fixade detta så fint.

Vi gick ut till ön man bara kan promenera till när vattnet är riktigt lågt, som det är nu.

Den där frosten <3 Gillar hur den ser ut och hur luften känns i lungorna.

Vår internationella lilla familj. Det är en utmaning att få ihop allas scheman och lyckas ses. Alla kommer till exempel fira jul utomlands i år. Jag hoppas att vi något år kanske får fira nyårsafton tillsammans? Det vore mysigt. Och lite som ett goals. Kanske i Finland, eller kanske utomlands?

<3

FÖLJ:

4 svar

  1. Vad fint :)

    För oss har november varit lite tvärtom. Började hyfsat fint, slutade dåligt. Meeeen… inga slut som inte har några nya början med sig (om det inte gäller döden, förstås) kanske blir det bättre sen av allt :)

    1. Tack!! Ja Göteborg verkar inte jättemysigt just nu :O Vågar man hoppas på någon snö till jul när jag kommer dit? ;)

  2. Ja kanslan att en lyckats samla ihop sin “village” pa nytt stalle ar underbar. Nyligen var har ett arligt evenmang dar raketer skjuts upp och pa vagen dit alla samlas sa hande det sig att vi gick forbi och “plocakde upp” vanner som bodde utmed rutten och sa stod jag dar med precis dem som betyder mest for oss har. En san otroligt fin kansla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.