Jennifer sandström

Search
Close this search box.

no makeup challenge

Fjärde dagen i rad idag, utan smink! Heja mig vad jag är duktig. Som ni ser, tydligare på bild nummer 2, så är min hy inte en hy i världsklass direkt. Jag skyller allt på Nya Zeeland, den har varit såhär sedan jag kom hit! Fast jag tänkte att den kanske mår bra av att få vila lite utan smink i alla fall, så därför försöker jag nu att inte sminka mig det första jag gör på morgonen. Jag menar, vem bryr sig egentligen? Jag hörde någon siffra idag om hur mycket pengar vi kvinnor lägger på smink och den siffran var kolossal. Tänk att vi alla går runt och ser mycket vackrare ut än vad vi egentligen är :) Vi är sjukt fejkade de flesta av oss egentligen, utan att ens nämna alla de som fyller läpparna, fixar brösten, slätar ut rynkorna osv osv. Och varför vi människor bryr oss så mycket om vårt utseende är en diskussion jag sparar till en annan dag, ska slå på en serie och mysa nu!

FÖLJ:

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.