Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

när förvirringen är total

Jag brukar inte grubbla så mycket, inte fundera över vad som kommer att ske i framtiden (förutom alla drömmar jag tänker uppfylla, dem tänker jag ju på ibland). Jag tänker att, det löser sig, för det gör det ju alltid. Men ibland så känner jag hur förvirringen kommer ikapp mig. Varje gång jag får frågan vad jag ska göra när jag pluggat klart så ger jag olika svar, för jag har ju ingen som helst aning. Just nu är jag lite mätt på allt. Mätt på marknadsföring, som jag tidigare varit väldigt exalterad över. Mätt på allt som har med business att göra. Jag orkar inte fundera på karriär och strategiska val. Jag orkar inte fightas med konkurrenter och vara orolig över att mina kunskaper och kvalitéer inte ska räcka till. Det känns så grått och tråkigt, påfrestande och stressigt. Samtidigt som det är spännande och jag älskar utmaningar. Men grejen är att JAG VET INTE VAD JAG VILL. Och i samma sekund som jag skrev just det så insåg jag att jag vet precis vad jag vill. Får ta tag i det när jag tagit min examen till våren. Förslagsvis fortsätta plugga mer inriktat på det spåret. En fördel jag har med mig är min ålder, jag kommer vara 21 år när jag får min examen (i affärsadministration, lite osäker på vad det innebär…) och har då även bott ett år utomlands. Det tycker jag är lite häftigt! Det lönade sig att hoppa över förskolan som sexåring ;)

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.