Jennifer sandström

Münchens hipsterkvarter.

Alltså jag tycker dessa hipstermänniskor är himla mysiga. Alltihop känns rätt gammeldags och fint och det kan jag ju tycka om. Men jag blir lite obekväm i områdena där denna grupp rör sig. Jag vet liksom inte hur jag ska bete mig. Det känns som att alla är så, coola? Just nu sitter jag i alla fall på, vad som verkar vara, ett trevligt kvarter i kanske Münchens hetaste hipsterkvarter. Det jag älskar mest av allt med detta är dock att inte hela München inklusive Münchens alla turister hittat hit, de hittar till stadskärnan och den är så full med människor att jag får panikångest av att befinna mig där. Så jag hänger hellre här, med alla gosiga människor, ensam visserligen men ändå. Servitören lyckades övertala mig om en cheesecake också, nästan som att han kunde läsa mina tankar…

20140308-160720.jpg

Här i området går hundar omkring lösa och folk cyklar på lite roliga cyklar. I samma stund vänder jag dessutom på huvudet och tittar ut genom fönstret för att upptäcka att det är någon sorts cykelhög precis utanför caféet. Sju cyklar som de byggt en liten hög av på ett lite, konstnärligt vis? Vet inte om det är för att undvika tjuvar, eller någon “cool” grej, typ ett konstverk. Det förblir för mig högst oklart. Ni kan ju avgöra själva…

20140308-160714.jpg

Spenderar en lördag och en helg med mig själv. Var på jobbet till halv nio igår. Och har idag bara strosat omkring. Himla härligt, faktiskt.

Insåg för övrigt att min tunnelbana går precis utan för dörren till det här caféet. Hej nytt stammisställe?! Hungriges Herz heter det.

FÖLJ:

3 svar

    1. Och nu när jag tänker efter – visst betyder väl herz hjärta? Hungry hearts :) Såg nämligen “heart rate” på cykeln igår på gymmet och NU la jag ihop ett och ett, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.