Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

München.

Jag har lovat mig själv något. Innan jag lämnar München ska jag ha upptäckt så mycket som möjligt av den här staden, tills fots. Det finns inget bättre sätt att upptäcka en stad och jag kan önska att jag hade promenerat mer i tidigare städer jag bott i. Man ser så mycket mer, hittar små hörn av staden man aldrig annars skulle fått se. Små butiker och bostadsområden, parker och annat trevligt. Igår promenerade jag in till stan och upp till English Garden. Det tog bara en halvtimma så var jag inne i någon del av Münchens stadskärna. Det måste ju anses som att bo hyfsat centralt? I storstadsmått mätt.

20140224-085950.jpg20140224-085940.jpg
Vackert var det. Mycket folk som promenerade omkring och satt på uteserveringar. Och vårtecken, det fanns det!!

20140224-133223.jpgSåg dessa snödroppar och även ett gäng andra blåa blommor. Är inte så bra på namnen, vårblommor var liksom inte en del av min uppväxt i Gällivare. :-)

Min söndag fortsatte med tvätt. Jag invigde tvättomaten och undrade vem är jag ens. Det kändes jättekonstigt att använda en tvättomat, men det är väl inget märkligt med det egentligen. Kläderna blev rena och jag kände mig lättad (varit så stressade inför den här tvättomaten i två veckor nu). Hehe. Under kvällen tyckte jag att det inte vore mer än rätt än att sätta mig på ett café och blogga lite. Så det gjorde jag, tillsammans med trevligt sällskap:

20140224-133830.jpgSvårslaget sällskap?

Sen såg jag sista avsnittet av säsong 1 av Pretty Little Liars. Serien är kanske riktad till tonårstjejer men jag ligger och skakar av rädsla när det väl händer något läskigt. Inte konstigt jag inte pallade True Blood liksom.

Det var den helgen.

FÖLJ:

4 svar

    1. Haha nej är det sant? Åh skönt att höra att det finns fler alltså ;) satt också och kikade mellan fingrarna!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.