Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Mumford & Sons konsert: KÄRLEK!

 I kväll tog jag mig själv i handen och promenerade iväg till Vector Arena för att se på Mumford & Sons. När bandet klev ut på scenen och hela den fullsatta arenan jublade, först då insåg jag hur pass stora de är och att jag faktiskt var där! Konserten var så mäktig och magisk! De är verkligen ett band man ska se live kan jag lova er! Så fantastiskt bra.

Jag älskar hela grejen med konserter. Att få se någon stå på scenen och göra det de älskar samtidigt som hela publiken också älskar det! Och ni är alla samlade för något ni har gemensamt och stämningen är så speciell och härlig!

And there will come a time,
you'll see, with no more tears.
And love will not break your heart,
but dismiss your fears.
Get over your hill and see
what you find there,
With grace in your heart
and flowers in your hair.

Jag kommer nog i framtiden förknippa m&s med Nya Zeeland väldigt mycket. Det var här jag blev introducerad för dem på riktigt och jag har lyssnat på dem så pass mycket att de nu är placerade på 5:e plats av artister jag lyssnat mest på sedan 2007. Och de toppar listan av vilka artister jag lyssnat mest på under senaste halvåret… :)

Jag kommer ha så många fina minnen från den här terminen och att de får ha mumford and sons som soundtrack tycker jag passar sig väldigt fint!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.