Jennifer sandström

en vecka kvar i Auckland

Jag lyssnar på below my feet (inte lyssnat på annat än m&s sen igår..) just nu och känner så många känslor. Det är en vecka kvar i Auckland och ju mer jag tänker på det desto svårare är det att förstå. Ska strax och äta middag med vännerna här. Utbytesstudenterna som jag hängt med hela terminen. Människor från hela världen som kommit att bli nära vänner. Jag vill inte tänka på hur mycket jag kommer sakna dem. Samtidigt som jag är så glad för tiden vi haft tillsammans och alla fina minnen vi delar!

Anyway, ni kommer nog få fler sånna här känslosamma “avskeds-inlägg” under veckans gång så det får räcka för nu… Jag är trots allt en väldigt glad och lycklig tjej!

20121103-191558.jpg20121103-191719.jpg

Annars idag så var jag på en promenad i regnet och det kändes fantastiskt bra för då vet jag att jag kan ta mig ut för en walk igen även om det regnar! Hamnade i Auckland Domain där de har en vinterträdgård som var väldigt mysig, som ni ser lite av på bilden ovan.

Min fina roomie Chelsea lagade lunch åt oss och sen skypade jag med min bror. Vid fyratiden, alltså 04.00 hemma i Sverige, jag gillar hans dygnsrytm! Och det känns alltid så bra när jag pratat med honom. Vad glad jag är att jag har en sån bra bror!

Nu måste jag rusa, puss på er!

FÖLJ:

3 svar

  1. Ha en underbar sista vecka! Ska du resa mer efter NZ? tappa inte kontakten med utbytesvännerna, själv ska jag ut och resa med två av dem till Brasilien nästa vecka – längtar massor!

  2. helt galet att du snart är klar!! vad grym du är, en termin kvar nu? haha say whaat!!! och nu ska du ut och resa, njuuuut finaste, det är kanske bara en gång i livet vi kan vara så här fria och bara göra vad vi vill! Hur underbart är inte det?! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.