Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Mot norr!

Såhär fick vi sitta en stund på centralen i Stockholm… IMG_1964.JPGIMG_1963.JPG
Men fyrtio minuter sent, och tackolov inte mer, kom vi iväg med nattåget som går norrut. 23.15 rullade vi iväg och intar Boden i morgon vid lunch. Pappa är född och uppvuxen där och där finns farmor samt lite släkt. Kommer vara helt slut efter den här megatrippen, Åbo-Stockholm med färja hela dagen och Stockholm-Boden med tåg hela natten.

Bra mår vi i alla fall. Förutom min tå som fått nageltrång så lägligt som när man är på resande fot… Har tryckt in en liten bombullstuss under den och den var rätt bra under dagen. Men nu gör det ont igen. Annars så gick tiden på båten snabbt, plugg + jobb. Och vår tre-fyra timmar i Stockholm fördrev vi tiden med en promenad från hamnen till Gamla Stan och Kaffekoppen som är ett så mysigt litet café där.

Och ja, i morgon spenderat vi i Boden och på 80-årskalas. På måndag åker vi vidare till Gällivare, woaha ❤️

FÖLJ:

7 svar

 1. Välkommen till Boden, det är väldigt kallt här nu! Jag är också här över julen! Vi har fått en ny galleria här om du har missat den, är ett väldigt mysigt och gott nytt kafé i den om ni har tid för det :)

  1. Åh är du här? Vad kul! Ska lite på stan här idag tänkte vi – vet inte om jag hunnit se den gallerian? En ny har jag sett men kanske kommit fler? Du måste säga hej om vi springer på varandra ;)

   1. Haha ja Boden har numera två stycken gallerior:p inte så mycket i dem men :P hade jag sett dig så, men gjorde inte det! Hoppas ni hade det bra :)

 2. AjAjAjAj för nageltrång; är du också en av de stackare som drabbas av detta på regulär basis? Skönt att tåget ändå gick så pass on time =) Hälsa boden =)

  1. Njaa ibland, men inte alls ofta. Och det brukar tackolov gå över av sig självt. Hur gör du för att “bota” det??
   Ja jätteskönt! Boden hälsar tillbaka ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.