Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Mot Helsinki och intervju.

Hej på er pärlänglar! Det är fredag och vi mår väl rätt bra idag? Jag gör det i alla fall. Fredag, första veckan i Finland, första veckan med plugget. Jag ska inte låtsas som att det inte känns tufft emellanåt, hela den här livsstilen kan liksom få en vanligtvis känslig person att kollapsa. Men sådant får man ta. Ge det lite tid, anpassa sig, försöka hitta hem på den nya plats där man hamnat. Fördelarna väger liksom upp i jämförelse.

Hur som helst så vaknade jag med ett leende på läpparna. Igår kväll skickade jag in min uppgifter som har deadline på söndag – hur fantastiskt skönt känns det inte att vara i god tid? Ovan känsla för övrigt. Var mestadels för att vi åker till Helsingfors idag, jag är påväg just nu faktiskt. Har ett par ärenden i huvudstaden. Idag ska jag på arbetsintervju!! Det är andra intervjun och jag är så pepp att jag hoppas att det går fint och känns bra.
IMG_0723.JPGIMG_0724.JPG
Om jobbet blir mitt kommer det bli en rätt upptagen höst. Jag har dock på känn att jag skulle fixa det, att det skulle vara roligt. Men vi får se! Är såklart bara ett extrajobb.

Och i morgon ska jag delta på Kilroys mässa för studenter och unga som är sugna på att plugga utomlands! Jag ska presentera min all time favorite, Nya Zeeland och Auckland University of Technology. Är så pepp på att få dela med mig av minnen och erfarenheter från staden och skolan samt motivera de som är intresserade att faktiskt åka dit!!

Ha en fin helg hörni.
Puss

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.