Jennifer sandström

Morgonpromenader, Löwengrip & lite annat

Det här är vad som snurrar i mina tankar just nu och vad jag pysslar med den här veckan. I skrivande stund sitter jag på vår balkong, klockan är 08.11, jag har varit ute på en promenad, tänkte publicera detta och sen äta frukost.


* Promenaderna. På morgonen. Innan frukost. Som jag utmanade mig själv med förra veckan. De har jag fortsatt med och har ännu inte behövt tvinga mig ut en regnig morgon, men jag har börjat ladda upp för när det kommer att hända. Regnjacka och stövlar är givetvis lösningen.

* Förutom att morgonpromenaderna är härliga är det också faaantastiskt att kunna cykla in till Helsingfors, och till exempel möta upp vänner för lunch. Det gjorde jag igår. Jobbade först med Malin på Drumsö och sen träffades jag, Corinne och Kugge inne i stan för en lunchdejt i en park.

Lunch från favoritcaféet Roasberg.

* Det här med att svenska ambassaden i Helsingfors endast tar kontanter?!!! När man hämtar ut passet de skickat från Sverige. Blev så irriterad men insåg sen hur orimlig min irritation var så sa förlåt. Det är inte enkelt att vara ung och växa upp i ett samhälle som inte hänger med… :))) Att driva företag och inte bo i ett och samma land är ett annat exempel som borde vara betydligt enklare. Byråkrati, suck.

* Har funderat en del på detta nu och kommit fram till att jag inte tycker Löwengrip verkar vara ett schysst företag alls. Har aldrig använt produkterna och är ganska osugen på att öht testa. Har länge gillat Isabella men idag känns det mest som något artificiellt. Hennes blogg är liksom inte mänsklig och det har hon själv varit tydlig med. Och skönhetsföretaget imponerar inte direkt med sin professionalism, jag får vibbarna att det skulle kliva över hur många lik som helst – bara de når “framgång”. Hur företaget tänkte när de placerade Isabella och Pingis framför en kamera för att livesända på företagets instagram har jag ingen aning om, men det var pinsamt hur de misslyckades att svara på frågorna som uppstått efter ett drev som Bloggbevakning gjort. Tror de borde satsa på att anställa någon för krishantering.

Så, det var det. Nu frukost och jobb.

FÖLJ:

8 svar

 1. Åh ingen koll alls på vad det hela handlar om – men deras deo är det bästa jag någonsin testat (övrigt pendlar mellan nja och helt okej)

  1. Vet du om de höjt priset på den också efter nylanseringen? :) Har faktiskt hört gott om den, men är väldigt förtjust i Vichys, som är typ i samma prisklass och något jag bara brukar unna mig ibland, haha!

   1. Vet inte och behöver inte oroa mig på ett tag haha, bunkrade rejält när de sålde ut på rea.. men tror de höjt allt. Men gillar du doften så skulle jag säga – testa. Värd vartenda öre! :)

 2. Jag tycker också att det företaget verkar otrevligt. Jag gillar inte ordet drev i det hör sammanhanget för jag tycker att bloggbevakningen kommit med fakta som löwengrip inte kunnat bemöta eller typ missbevisa (visa är fel).
  Att bemöta kritik tänker jag är superviktigt speciellt med allt som händer online och de misslyckas så fatalt.

  1. Intressant att få höra din syn också. Och ja, drev är kanske fel om det vanligtvis menas som negativt? Jag är extremt sällan inne på bloggbevakning men denna gång var jag lite mer imponerad och tyckte det var en del bra saker som togs upp. Att Isabella bara avfärdar det som häxjakt – men ändå väljer att bemöta allihop i en live… så märkligt.

   1. Jag tolkar drev som negativt, eller med ett uppsåt att med lögner skada någon.

    Ja fast hon bemötte ju inget i liven. Mest pingis som pratade och avbröt Isabella.

    Tyvärr sjönk de i mina ögon. Men det finns ju många andra människor över nötet att följa och imponerad av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.