Jennifer sandström

Miss Brave.

Ååååh och hej! God morgon. Påväg hem från tandis i detta nu och besöket gick så bra TROTS ALLT. Mamma behövde inte följa med pga trodde det skulle vara hyfsat milt. Men det var, ursäkta känsliga läsare, skruvande, långa skruvar, lite blod och väldigt mycket “okej bara andas lugnt det är bara en känsla inget farligt”. 

 

Var uppe och fångade soluppgången tack vare min tidiga tandläkartid.

Och jag var som vanligt när jag fixar något som är läskigt och obehagligt så stolt över mig själv efteråt. Är det fortfarande. 

Mina bästa tips för att fokusera på annat? Börja med att fokusera på annat, tänk på något trevligt. Jag tänkte på att åka till ett varmt fint ställe i jul. Ha mobilen redo och läs något när tillfälle ges (till exempel de fyra ministrarna som avtrycket måste stelna). Eller de minuterna som tandläkaren springer iväg för att “kolla något”. Och när inget av det går – nynna! Haha alltså jag vet inte varför men för mig känns det betryggande om jag nynnar samtidigt som det känns jobbigt. Trots att det känns lite jobbigt pga kanske ingenting gemene man gör i tandläkarstolen? But whatever floats your boat!

Vill också poängtera att igår inte enbart var sämst. Min bror kom på middag och vi åt godaste hamburgarna och pratade om när vi var små och det var allmänt superfamiljetrevligt.  

 

Så klokt av mamma att skriva dagbok när vi var barn. Som citatet från Jesper, min bror “Mamma tycker du det ska bli nyval i Ryssland?” Han var tre och ett halvt år då. Världens sötaste lille lillgamla barnet!

Ha en fin dag hörni. Nu ska jag “hem” och jobba innan jag får flyga till Finland ikväll.

Puss!

FÖLJ:

2 svar

    1. Jag kände det efteråt – nu behöver jag en belöning! Hehe. Får se vad jag kan hitta på när allt är klart, en resa kanske..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.