Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

min resplan för kommande månad

Igår när jag skypade med pappa satt jag och förklarade hela min resplan för Australien. Den ser ut någonting i stil med detta. Cairns till Melbourne på 5 veckor! Och jag har insett att vi snackar långa avstånd här. Det ser ju liksom så kompakt och smidigt ut och ta sig ner längs kusten… Det kommer i alla fall bli ett grymt äventyr! Jag ser verkligen fram emot det och särskilt att jag åker ensam. Tänk att för ett halvår sedan var jag rädd att göra flygresan till NZ helt ensam och nu skrämmer det mig inte att resa själv i 5 veckor i ett främmande land. Jag ska visserligen hälsa på vänner längs vägen, men i alla fall :)

Efter Australien kommer jag nog vara definitionen av trött på att resa. Jag kommer längta till min egna lägenhet i Jönköping, eller mitt rum hemma i Gällivare. Jag kommer vilja stänga in mig i ett dygn och bara känna mig hemma. Jag känner mig redan lite rastlös efter det här året på resande fot, även om det delvis är en underbar känsla! Att göra 2 utlandsterminer kan nog vara det bästa knepet för att få en högskoleutbildning att gå lite snabbare. Känns som att jag bara rest senaste året (särskilt senaste halvåret här på NZ), men jag har ju faktiskt pluggat!! Och när jag kommer hem har jag bara en termin kvar i Jönköping, sen har jag min examen i affärsadministration!

FÖLJ:

2 svar

  1. Hallojs…..du kommer att få så skoj att resa runt själv :)! Jag har själv för snart 6 år sen varit 1 månad i Oz, reste runt å hade den bästa tiden nånsin :)!
    Japp, det är stora avstånd i Australien, men som tur är så kan man ju alltid flyga mellan en del ställen å spara tid å hinna se mer spännande saker.
    Jag vet inte dina planer för Oz men om och när du kommer till Airlie Beach, så hoppar du på en båt som tar dig ut i Whitsunday Island, 3 dagar/2 nätter på en båt – en av de härligaste sakerna jag gjorde. Klättra på Sydney Harbour Bridge när du kommer till Sydney……ja, listan kan göras lång…..njut, ta många kort så du sen kan titta på och minnas :)!
    Have fun :)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.