Jennifer sandström

Min nya cykel.

Det var en bra dag, särskilt för att vara måndag. Igår var jag så humlans trött efter den långa friluftsdagen med cirka 9 timmars aktivitet att jag tänkte jag kommer aldrig någonsin skaffa barn – tänk att ha en krävande bebbe när man inte orkar göra någonting? Det är ungefär så man kan mäta hur mycket energi man har.

Men idag var jag på hugget. Tror ärligt talat det var yoga-passet som fyllde hela mig med energi. Jag cyklade hem – åt mat och sen handlade jag, gjorde iordning middag åt min bf (gårdagens rester men ändå) samt lunchlåda för imorgon. Sen städade jag, plockade och dammade. När klockan var nio var det dock för sent för att dammsuga… 

Apropå min cykel. Måste ju visa den!

   

Hen har inte fått ett namn ännu.. Hmm, får klura på det. Och det är förresten en typisk finsk cykel. Alla har liknande här. Och om den ser liten ut så är det för att den är det, jag är rätt liten, eller har i alla fall väldigt korta ben.

Vi insåg också att det var sisådär att ta bilder på någon som cyklade medan fotografen själv också cyklade. 

Från i lördags när vi gick ut och tog en cykeltur i solnedgången. Sommarens sista helg. Idag var det kyligt och träden hade plötslig blivit gula. 

Såhär såg det ut i lördags nere vid havet vid Otaniemi (där mitt jobb, universitet och ett Radison Blue-hotell ligger).

   

Och så hoppar vi tillbaka. Yogan! Ikväll! Det var något helt annat än jag provat tidigare. Färre övningar, fler upprepningar. Cleansing yoga. Och på slutet stod vi på huvudet, fast utan att lägga vikten på huvudet. Med hjälp av två stolar där man placerar axlarna så får man bättre stöd men kan fortfarande göra samma rörelse – upp-och-ner! Det var så himla coolt. Jag var jättestolt, mest för att jag vågade, jag brukar vara så feg. Och det var som sagt väldigt energigivande!

Puss och godnatt!

FÖLJ:

4 svar

  1. Vilken fin! Min cykel har följt mig sedan jag flyttade hemifrån för 23 år sedan. Typ det enda jag had kvar och den var med mig både i London och här!

    1. Nja det är väl snarare mer besvärligt att ta sig fram på cykel då? Men det är en lyx att bo centralt också ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.